İstanbul Aydın Üniversitesinde TYT bölümlerine bakıyordum. Yanlarında İÖ yazıyor. İÖ gece okulu mu demek? Ve internette herkes belirli bir ücret olduğunu söyledi ama yanında burslu yazıyor? Para verecek miyim?

İstanbul Aydın Üniversitesinde TYT bölümlerine bakıyordum. Yanlarında İÖ yazıyor. İÖ gece okulu mu demek? Ve internette herkes belirli bir ücret olduğunu söyledi ama yanında burslu yazıyor? Para verecek miyim?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, hem okula ücret ödüyorsunuz eğitim ücreti hem de ikinci öğretim yani akşam öğretimi olduğu için ayrı bir harç parası ödersiniz. Ama siz sadece harç parası ödersiniz bu durumda çünkü okula burslu giriyorsunuz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İkinci öğretim 100/100 burslu bile olsa belirli düşük ücret olır
Akşam ogretim
tamam da sunu sruyorum yanında burslu yazıyo para vermıyorum degıl mı? Bi de İÖden mezun olunca önlisans diploması mı alıyoruz
Evet %100 burslu ise para vermiyorsun ve evet normal gündüz okuyanla aynı diploma alıyorsun bir fark yok
ayyyy dı mıııı ve cok ozur dılerım bı sey daha soracagım. tyt tercıhı yaparsak 2 yıl okuyoruz degıl mı? yanı 2 yıl gece eğitim
Evet zaten 2 yıllıklarin hepsi tyt ile alıyor. Aynen iö yaziyorsa akşam eğitimdir
cvpların ıcın cok tesekkur ederım gercekten yardımcı oldunuz ♥