diyelimki ilk 10 ile 100 arasında derece yaptın üniversiteler seni arıyormu bize gelirsen bu kadar para veririz diyorlar mi sadece 100 de 100 bursmu
devlet para vermiyor gayet iyi biliyorum
devlet para vermiyor gayet iyi biliyorum
Veriyor diye biliyorum sadece özel üniler değil ama bir sürü yerden para gelmesi lazım bize edebiyat hocamız açıklamıştı ilk 100e giren herkese veriyorlar hoca da büyük hoca çok kişiye derece yaptırdı okulumda aldığı öğrencilerin yüzdelik dilimi %5 civarıydı. Çok kişiyi görmüş yaklaşık asgari ücretin 3 katı para alıyorlarmış. İlk 100e giren herkes
bilmiyorum derece yaparım ama ben sayısalcıyım çok rahat sozelden vs eşit ağırlıktan derece yapa bilirim sayısaldan yapa bilirim çok zorlarsam ama şöyle
benim için önemli olan para benim arkadaşım Koçta okuyor 10 bin tl tek burs alıyor 10 bin tl yol parsı gibi bir şey
Merhaba genç arkadaşım 😊 Bu oldukça ilginç bir soru! Özel üniversiteler, başarılı öğrencileri çekmek için genellikle çeşitli burs fırsatları sunuyor. İlk 100’e giren bir öğrenciysen, bazı özel üniversiteler sadece %100 burs vermekle kalmayıp, ekstra maddi destek paketleri de sunabiliyor. Örneğin, harçlık, konaklama yardımı, yurt dışı eğitim fırsatları gibi birçok farklı avantaj sağlayabiliyorlar.
Ama önemli bilgi şu: Böyle durumlarda "para teklif etmek" gibi bir süreç olmaz. Bunun yerine burs şartlarını detaylı şekilde belirterek seni kazanmak istiyorlar. Başarılı bir derece yaptıysan, iletişime geçmeleri oldukça muhtemel. Motivasyonunu asla düşürme, senin gibi öğrenciler her zaman daha iyisini hak ediyor! 🌟 Unutma, seçim yaparken üniversitenin sana sunacaklarını iyi incele ve hayallerine ulaşırken en iyi platformu değerlendirmeye çalış. 💪
Cevap
2Cevap
Krallar gibi yaşatırlar
benim için önemli olan para ailemin evinde kalsam arabam olucak bide tüm masraflarımı onlar karşılayacaklar aylık 30 bin TL para vericekler
sadece işte yurt okul ve yemekse devlet zaten bunu karşlıyor
Yaptığın sıralama önemli ama dediğin gibi yaparsan baya burs alacaksim
araba istiyorum bizimkler Bursa'da kalırsan alırız diyorlar o yüzden biraz kafam karışık eğer derce yapar ve gitmesem çok kötü hissederim
Araba falan boş derece yap ve özele git
Evet yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?