Bu bölüm okunur mu sizce? Açıköğretimden okusam saçma mı olur acaba? Bilenler cevaplasın lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle öğretmenim istediğinu sorabilirsin. Bence okunabilir bir bolum önu acik ama ne yapmak istiyorsun antrenör mu olacaksin öğretmen mi veya ileride planin nedir?
110 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik olursa iyi olur ama olmazsa da ona göre bakıcam. Ben aslında bir yer işletmek istiyorum. Spor salonu da en çok istediklerimden birisi. İmkanım olursa spor salonu açıp işletmek ve kurs vermek istiyorum.
Örgün üniversiteye gitmek yerine açıköğretim okusam olmaz mı sizce? Örgüne baktım İstanbul üniversitesinin, genellikle işletmeye dayalı dersler var.- +1 yıl
Örgünle açığın hic bir farkı yoktur. Ikiainde de ayni haklara sahip diploma alırsın o senin tercihine bağlı. Ama sportif biri misin peki başarili misin bu tip konularla aran nasil?
Soran+1 yılBen aslında sayısal öğrencisiyim. Veterinerlik isteyerek çıktım yola. Geöen sene sınavdan baya düşük aldım. Öylesine bir yer yazıcaktım ailem istemedi. Mezuna kaldım, bu sene sayısaldan daha da düşük sıralama yaptım. Yine mezuna kal diyorlar ama ben ders çalışmaya bayılmıyorum. Bunaldım da. Yine olsa yine çalışmam üniversite sınavına. Ben işletme okumak istiyorum dediğimde beni hiç dinlemediler ben de kendi kendime sayısal seçip veterinerlikte karar kıldım. Ortaokulda 2,3 sene aikido yaptım ama sonra annemin sağlık sorunları nedeniyle bıraktım. 11. sınıf da dahil olmak üzere sosyal hayatım bitti, mezuna kaldığım zaman da dışarı çıkmadım pek fazla. Nasıl alışırsam öyle giderim ben. Evde oturursam hep aynı gider. Bu bölümü açıköğretim şekilde okursam spor salonuna yazılır alıştırma yaparım diye düşünüyordum
- +1 yıl
Yani eğer azimli olursan neden olmasin yani aslinda her insan kendinu anlar bu konuda.. kızlar voleybola falan gider lisede genelde gitmedin mi mesela? Birde biraz magazin olsun sana bişey soyleyim Beden Eğitimciler hep tayt giyer tayt giyemeye hazır mısın cok giyeceksin sever misin 😀
Soran+1 yılOkulun düzenlediği voleybol kursları vardı ama hiç katılayım diye düşünmedim. Tayt giymekte sorun yok benim açımdan.
Eğer öğretmen olursam da ortaokula falan atanırsam zaten kolay. Beden hocaları hiçbir şey yaptırmıyor, kenarda çayını kahvesini içiyor- +1 yıl
Evet öyle bir öğretmen olarak söyleyim öğretmenlik kadar iyi bir meslek yok onun şartlari hic bir yerde yok maddi manevi senede 3.5 ay yaklasik tatil var diger meslekler senede 15 gunu zor aliyor.
- +1 yıl
Maddi acidan da normal maasinin yanindabek dersi var kursu var yanu adik atsan ücret alirsin
Soran+1 yılPeki spor salonu açsam da mı o şekilde olur? Bunun riskleri var, çok büyük yer açarsan tutmayabilir ve yaptığım masraflar boşa gidebilir, küçük bir yer olsa güzel olmaz. Ne yapmalıyım hiç bilemiyorum
- +1 yıl
Eğer tutarsa ve tutacagı garanti olsa direk aç derim ama çok fazla yer var. Birde mesela bur alana yönelmen lazim hani aletli spor degilee yoga veya pilates olabilir. Birde ülkemizde böyle yerler hep kadinlara hitap. ediyo aslinda erkeklerde gelse en iyi müşteri erkektir kızlarla uğrasmak zor 😀
Soran+1 yılEvet doğru. Neyse okuyayım da onu sonradan düşünürüm 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne