3 vardiya şeklindeymiş. İlk defa çalışacak biri için nasıl olur? Zorlukları neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
3 vardiya kötü gelecek daha önce herhangi bir yerde çalıştıysan garsonluk bile yaptıysan alışırsın işe. Ama 3 vardiya adamın a koyuyor. Geçici olarak mı gireceksin para biriktirmek için yoksa devamlı mı
016 Yorumla
Soran+1 yılGeçici ya ama daha once uzun iş deneyimim olmadi ve çok fazla insanla calisilmasi tedirgin ediyor beni bir de 3 vardiya olmasi tabii
Soran+1 yılEvt mantikli
Soran+1 yılDevamli bu işte çalişmayi mi dusunuyorsun? Sınava falan hazirlanmiyor musun
Soran+1 yılValla bende çok kararsizim açik lise okuyorum yaş 23 :( 2024 yksye giricem inş ama kazanabilir miyim bilmiyorum. Bir yandan da işe girmek istiyorum
Soran+1 yılEvet ama full sınava çalişacak gücü görmüyorum kendimde. Ayrica işe girmek de istiyorum. Hem calisip hem hazirlanamaz miyim? 2 yillik tercih edicem ztn
Soran+1 yıl?
- 12 gü
Bu konuşma ne oldu acaba 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
+1 yılNe fabrikası olduğunu bilmeden kesin bir şey söylemek doğru olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞeker fabrikası
- +1 yıl
Hemen gir o zaman hiç geciktirme 😊
+1 yılBi tık ağır olur. Hız gerektirir ama fabrikalar genelde asgari ücretin %40 üzerinde maaş verirler.
00 Yorumla
+1 yılRenkli olur. İlk 2 ay zorlanırsın ilk işinde diye sonra hızını alırsın
00 Yorumla
+1 yıl3 vardiya 5 sene çalışmış biri olarak söylüyorum çook zor
00 YorumlaVardiya yi bilmiyorum da ağa gece çalışmak gerçekten zor ya ya da benim için öyle
00 YorumlaYogun tempo uyku düzeni yok berbat her çeşit insan dedikodu falan filan …
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek artısı maaşi iyi ama sirf maaşindan dolayi sacma sapan bir ortamda calismak da istemiyorum
+1 yılİşçi ortamı genelde iyi olmuyor kendini bilmez saygısız kalitesiz cok insan oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle dusunuyorum toplama insan çok gelir gibime geliyor bir de benim uzun vadeli iş deneyimim yok slk sacma tipler bulasir mi bilemedim
- +1 yıl
Ben de su an işçi ortamında çalışıyorum ama beyaz yaka memurum. Mavi yaka olanlarda abaza tipler çok var kızların o tür ortamda çalışması biraz güç ama mesafeli olursan yüz vermezsen bulasmaz kimse işini yaparsın
Soran+1 yılBen en iyisi hiç bulaşmiyim 😅 teşekkürler
+1 yılBiraz zor ilk olduğu için sıkıntı çekersin umarım işin iyidir
00 YorumlaAllah yardımcın olsun köle düzenine yeni üye
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılZor yaa dengen bozuluyor
00 Yorumla
+1 yılyorucu
00 Yorumla
+1 yılZorluklar vardır.
00 YorumlaGece vardıyasina alissan iyi olur 😂😂
00 Yorumla
+1 yılZor olur ma kolaylastirirlar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKolay is yok
00 Yorumla Yoğun tempo olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası