sınavlar açıklancak tercih dönemi gelecek ama ben hala istediğim mesleği bulamadım herkes öğretmen doktor avukat mühendis benimse hiçbir isteğim yok napacağım yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 sene sınava girdim ilk sene ne istediğimi hiç bilmiyordum hiçbir şey yakın gelmiyordu. İlk sene sınav sonucuma göre gelen meslekleri araştırdım ve ikinci seneye kalıp o mesleğin en iyi üniversitede olanını kazandım sende sınav sonucuna göre karar verebilirsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe okuyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılBen öğretmenlik mezunuyum bu yıl mezun oldum. Her mesleğin zorluğu olduğu gibi öğretmenliğin de var. Atama derdi vs. Çok fazla. Kaç puan bekliyorsun nereleri düşünüyorsun bilmiyorum ama daha çok işe alımı olan meslekleri seçmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum iyi bir puan bekliyorum çok çalıştım sosyal hayatım sıfırlandı o derece ama hçbir mesleğe ilgim yok napacağımı bilemiyorum delirmek üzereyim
- +1 yıl
Delirme sakin, bu dönemler böyle oluyor. Her yaşın farklı sıkıntıları oluyor. Dert etme bence en güzel bölümü seçeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9Cevap
+1 yılTükriyekede bulunan toplam 541 tane bölüm varmış. Aşağıya link birakiyorum bilmediğin bolumler vardir buyuk ihtimalle aralarında onlar hakkinda araştirma yap.
Mezuniyet sonrasi o meslek nasil yapilir iş ortami nasil olur ne gibi imkanlar sağlar. Calişma saatleri nedir maaşı ne kadardir hepsinin vs hepsini tart biç.
Mutlaka istedigin bir kaç bölüm çikar onlarin arasinda eleme yaparsın.
https://www. kariyer. net/bolumler11 Yorumla- +1 yıl
Turkiyede* link acilmiyor sanirim ama google a yazarsan cikar zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılkepçeci mi olayım ahhhah
+1 yılHobilerinizi gözden geçirin. Para sıkıntınız, statü derdiniz olmasa ne olurdunuz? Kendinizi nerede ve kim olarak görüyorsunuz gözünüzü kapattığınızda? Bu sorulara cevap verin ve fazla mesaisi olsa bile usanmadan yapacağınız mesleği seçin
10 Yorumla
+1 yılÇocukken oynamayı en sevdiğin oyun yapmasını en sevdiğin sosyal aktivite yaşamsal aktivite neydi?
08 Yorumla
Soran+1 yılfutbol ahahhaha
- +1 yıl
besyo🫵
Soran+1 yılhiç benlik değil
- +1 yıl
😒😒
O zaman kaldırım mühendisi😅
Soran+1 yılhahahahha offfffffffffffffffffffff bomboş işssiz güçsüz biriyim tüm sene çalıştım aama neye olduğunu bilememek
- +1 yıl
Güzel Sanatlar🤔
Soran+1 yılişşsizlik garantisi var :((
- +1 yıl
O zaman hiç düşünme herhangi bir bölüm oku gitsin çok üstünde durma işletme, iktisat, istatistik, ekonomtri ne bileyim halkla ilişkiler,
insan kaynakları vs oku iş bulma olanağı yüksek bölümler bunlar kpss, ye gir memur vs ol geleceğini garanti altına al ondan sonra kendini keşfedersen o yönde geliştirirsin sonradan
+1 yılPsikolojide de kullanılan 16 kişilik testini çözüp, nasıl bir kişilik özelliği olduğunu ve sana uygun muhtemel meslekleri öğrenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen ve avukat olma onun dışında bölümüne göre bak işte
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Para yok
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılPuanına göre yaz gitsin ben de öyle yapmıştım fikrim olmadığından dolayı..
02 Yorumla- +1 yıl
Ne okudunuz acaba
- +1 yıl
Çevre mühendisliği
+1 yılMeslek seçiminde 3 kriteri baz al
1- tatminkarlik
2-sana kalacak zaman
3- kazandigin para00 Yorumla
+1 yılSevdiğin işi yap. Ben mesela gastronomi okuyup gideceğim başka ülkeye çünkü hayalimm.
00 Yorumlabak şimdi sayısalcıysan
sağlık alanı istemiyorsan mühendislik kalıyor
mühendislikte de makina elektrik gibi temel şeyler veya bilgisayar gibi şeyler çok ilgin yoksa endüstri seçiyorsun benim gibi Endüstri müh iyidir. d
00 Yorumla
+1 yılÜlke öyle bir haldeki tek istediğim kendi paramı kazanmak benimde meslek seçimimi sadece buna göre yapmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılvalla bende bilmiyom cok para kazanmak istiyom yalnizca
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli Ameleler doktorlardan çok f16 savaş uçağı pilotuyla aynı parayı kazanıyorlar. 50.00₺
00 Yorumla
+1 yılVeteriner hekim oll
02 Yorumla
Soran+1 yılkan tutuyor
- +1 yıl
Mimarlık için çevre lazım. Mühendislik de istemiyorsun. Öğretmenliğin ataması sıkıntı. Kan tutuyor diyorsun o halde sağlık bölümleri de olmaz. Fizik oku veya kimya oku, yurt dışında çalış. Veya psikoloji oku yine yurt dışında çalış eğer yapabilme şansın varsa. Türkiyede bu bölümleri yapamazsın çünkü
+1 yılO zaman ev hanımı olacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılÜç beş iş makinan olsun kiraya ver hahaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKişilik özelliklerini nelerin ilgini çektiğini belirle ve buna en uygun mesleği seç
00 Yorumlaonedio da meslek testi çöz
10 Yorumla
+1 yılDoktor ol
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin işi yap
00 Yorumla
+1 yılItfaiyeci ol
00 Yorumla
+1 yılpuana göre
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hangi mesleği yapmak istediğimi hala bilmiyorum, ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat