işletmede matematik dersleri mi daha çok sözel dersler mi okuması zor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer işletmede matematik dersleri mi daha çok sözel dersler mi okuması zor mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sayısal dersler ağırlıkta
nerden biliiyosun
Sayısal derslerde var ama sözel ağırlıklı
emin miyiz
Bende maliye okudum maliye daha sözel ama sayısal derslerde matematik gibi olmuyor zaten iktisat dersleri falan sayısal oluyor daha çok mantık diyebiliriz
bende maliye düşündüm okuması nasıl zor mu anlatır mısın
Zor değil ben okula doğru düzgün gitmiyordum bile uzatmadım vaktinde bitti sadece ne olmak istediğine karar ver ne yapmak istediğine karar ver ona göre rota oluştur ki işsiz kalmayasın işletme iktisat maliye bunlar birbiriyle aynı bölümler yani devlete kapağı atamazsan iyi bir dilin yoksa ve iyi bir üniversite değilse özel sektörde sürünüyorsun genelde
doğru söylüyorsun fakat KTÜ ve Çukurova iyi üniversiteler bu bölümlerin puanı düşük ama üniversite iyi ben o olayı çözemedim tam
Boğaziçi vs bahsediyorum onun dışındakiler birbiriyle aynı ha Çukurova ha şütçü imam işe basvurunca kurumsal yerler üniversiteye bakar onun dışındakiler için fark etmez sen mezun olduktan sonra ne yapmak istiyorsun
Boğaziçi okuyup şirkette CEO olanlar var işletmede kendini geliştirmen gerekiypr diye biliyorum bende kendimi geliştirmek istiyorum sen atanabildin mi? ya da maliye okuyup devlette müdür falan olmak zaten kpssye bakıyor her şey
Benim torpilin yok o yüzden hiç kpssye girmedim bile ben mali müşavir olcam stajım bitecek 1 ay sonra muhasebe büromuz var
yaa bende ilk yıllar muhasabede çalışabilirim daha sonra zamanla kendimi geliştirin diye düşünüyorum ya da işletmede kendi işletmemi açabilirim falan ben de pek emin değilim ama sayısal ağırlıklıysa gitmek istemiyorum 1. sınıfa zor diyorlar daha çok edb seviyorum ama onun da ataması hiç yok zaten karışık hajahahshd
açıkçası nereyi okursam okuyayım her türlü kpssye bakıyor o yüzden kpss çalışmayı düşünüyorum en iyisi devlete dayanmak
Boş bölüm okuma muhasebede işsiz kalmazsın tecrüben olursa yazları bürolarda staj yapabilirsin gönüllü olarak ama sayısal ağırlıklı bölümler degil işletme ve maliye ders üniversitelerin ders programlarına bakıp araştır istersen
Kesinlikle öyle umarım güzel bir üniversite hayatın olur çünkü ondan sonrası aslanın agzındasin tadını çıkar geçen günlerinin gençliğinin, hakkında hayırlısı artık
teşekkürler bakıcam sağol
ben KTÜ istiyorum ama oranın işletmesi düşük üniversiteye de pek takılmıyorım çünkü benim için önemli olan kpss
Bos bolum okuma
ne okuyabilirim
Yararli bölüm oku yazilim muhendsligi gibi
sayısal değilim
O zaman aciktan oku. Bosuna uğraşma
ne alaka eşit ağırlıkta o kadar meslek var niye açıktan okuyacakmışım
Bosuna okursun
aynen hukuk PDR psikoloji sınıf öğretmenliği iyi yerde işletme okuyunca boşuna okumuş oluyoz sensin
Hahaha kendinizi kandirin devammm. Sonra ben bu ulkeden gitmek istiyorum diye aglaa
ne alaka be ben ülkemi seviyorum senin gibi andaval beyinliler sadece sayısal okuyunca bir halt olacağını sanıyor o kadar mühendis var atanamayan iş bulamayan iyi bölümde her şekilde atanırım sen relax ol
Düşün yani onlarin issiz oldugu yerde...
tabi sen en çok atanan mesleklerden birinin sınıf öğretmenliği olduğunu da bilmezsin şimdi
Hahahha kankacim oku tamam banane ya
hahahaha artık 300 binle mühendislik okuyabiliyorsun cahilliğini konuşturma iyi yere gitse atanırdı zaten
Ben mezunum 8 bin dolar aliyorum sen ne anlatiyon be
Allah Allah 8 bin dolar alıyon bu sitede isin ne APAPWLSMDMDMSÖ
Bu sitede olanlar fakir mi? Gel gosterim atim sana
olayın fakirlikle alakası yok 8 bin dolar alan birisi gezmekle onla bunla mesgul olur üstüne hukuk pdrye boş bölüm demez hadi işine
Hukuka bos demedim ki
ugrasamicam senle
Al iste beyin bu kadar calisiyor. Demedigim seyi dedin diyor. Demedim deyince ugrasamicam seninle. Hadi isine.. tecrubemden faydalanacagina kezoluk pesinde