Küçük yaşta kayıt olmuş çağırılmisttim resimlerimi çektiler ilk başlarda oyunculuk ve reklam seçimi yaptım ve bir kaç gün sonra çikolata reklamı dizi için çağırmıştılar şehir dışında olduğum için de annem ve babam beni tekrardan oraya getirme şansları olmadı yetenekli ve güzel olduğuma inanıyorum özgüvenim yüksek ve ortama uyabilirim
Oyunculuk yapmak istiyorum Seyehat sıkıntısı yok hangi ajans daha iyi nereye kayıt olabilirim?
Her ortama uyarım dersen yaşayacağın ilk şey iç çamaşır reklamı teklifi olur ve akşam da içkili bir yere davet edilirsin ve gecenin sonu pek hoşuna da gitmez şekilde bitebilir. Bundan sonra da ne olur orası karışır artık, böyle heveslerle kent değiştşrmeyi göze alırsan geri dönüşün iki kişi olarak olabilir.
Arkanda avukat olmadan hiç bir şeye de imza atma foto cekimini kabul etme bunlar sana şantaj amacı ile geri dönecektir
Büyük kentlerde Turkan Soraylar bitti de sana neden kabul gel dendi iyi dusun
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Avukat ile nasıl imza atabilirim ki o konuda bilgim yok bil8ndik bir yer ve seçim yapabiliyorum oyunculuk veya reklam olarak dergi kendimiz seçiyoruz küçük yaşta gördüm öğrendim ama devam edemedim doğru diyorsun bir yandan ama sözleşmeden ileriye gidemezler bende de sözleşmenin bir kopyası olcak
Sözleşme maddelerini avukat gormeli zira ayrılmak için ceza hükmü ve odemezsen de icraya yetki verme gizlenir Dahası sözleşmenin altında senet yazısı sonradan print edilecek kadar boşluğa da sahipse o kısım senetleştirilebilir ve sen de imza atmış olursun Avukat yanında olmak zorunda bu işlerde, avukatı nasıl tutucam dersen de sıfır maliyetle bu heves başına çok kötü işler açabilir.:
Ajansları biliyorum diyorsun bildikleri web site sayfalarıdır Haklarında ne şikayetler olmuş kim nasıl dolandırılmış okumak istersen şu sitede ajansı araştır
www.sikayetvar.com ve sen gibi Turkan Şoray adayları nelerle karşılaşmış kendin oku
Bu ballı bir piyasa ve çogu da han yazıhanesi , İstanbul'da kadıköyde 123 ajans var Bakırkoyde 92 kadar İzmirde 86 ve otele çagırıyorlar adayları yani kimdir nedir neresidir bulunamaz adları sahte ama senete donecek imza kagıdı gercek olur bir de uyelik ucreti de isterler nasıl olsa her ortama uyacaksın
Sence bu kadar ajans olabilir mi? Var diyelim hepsine yetecek reklam ya da film ortamı var mı? iki kere iki burada dort etmiyor nerdeyse 200 ediyor. Bu durumda hangisi gerçek ve hukuki temeli olan yer ve tacizleştirmeden iş yapacak ve sana para kazandıracak?
Seni bir avukat koruyabilir halktan biri değil o yuzden gazları boş ver mantıklı dusun ve asla yanlız başınna bu işlere girme arkadasım var gelir deme hic bir sey yapamaz boyanan gozler etkisine girer
Yani ailenden habersiz avukatsız bu işler cok risklidir ve kendini dogu illerine gonderilmiş dahi bulabilirsin. Sonrası malum..
Yetenekli olabilirsin ama bir kere reddedersen onları arkası gelmez
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
18 yaşından küçüktüm aile imzası gerekliydi ailemde oraya devamlı olarak gelemedi şimdi yaşım ilerledikçe daha çok geliştirdim kendimi reddetme gibi ihtimal olacağını düşünmüyorum