28 yaşında üniversiteye gideceğim, geç mi?

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşıma yeni girdim. İşsizdim nereye başvursam beni almiyorlardi. Ya ön lisans mezunu ya da , lisans mezunu istiyorlardi üzülerek dönüyordum ve bu neticede Güvenlik işi buldum, işimi beğenmiyordum mecburiyetten çalışıyordum. İnsanin beğenmediği bir işte çalışması ne kadar kötü değil mi? Birgün müdür bana herkesin içinde bağırdı, bende kendime yediremedim, benim burada ne işim var, benim birseyler yapmam lazım ama ne ve nasıl dedim. O gün bir karar aldım, üniversiteye gideceğim, ama nasıl daha orta okul mezunuyum lise bile değil, ve bu bilgisizlikle nasıl olur, bunu nasil yapacağım deyip düşünmeye başladım, ve yola koyuldum Sonra lise açık öğretimden eğitime başladım, bu süreçte 3 yıl içinde tam 30 psikoloji ve bilim kitapları okudum, okumaya da devam ediyorum, kendimi geliştirdim, konuşmalarımı düzelttim. ve lise den bu sene mezun olacağım, ve üniversite sınavına gireceğim, bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, onun icin çok çalışıyorum, bana neleri tavsiye edersiniz 2 yıllık okursam 30, 4 yıllık okursam 34 yaşında mezun olacağım. Sizce olur mu?🤗
28 yaşında üniversiteye gideceğim, geç mi?