Bu yil mezuna kalip seneye de gastronomi okumayı düşünüyordum ama ailesel nedenlerden 1 yil mezuna kalacak psikoloji de degilim bu yil 2 yillik ascilik yazip gitsem nasil olur sizce maaş olarak nasıldır iyi gelir elde edilebilecek bir meslek mi gastronomi okumadan da iyi yerler beni işe alır mı üni okuduğum süre zarfinda işte de calisacam mezun olana kadar 2 yillik iş tecrübem olmuş olur hem objektif yorumlar yaparsanız sevinirim benim için cok önemli bi koni tercihlere az kaldı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılaşçılık okuyup sonra dgs ile 4 yıllık gastronomiye geçir yaparsan ardından da Kanada'ya gidersen süper olur şu an bilgisayar veya elektronik mühendisi değilsen yurtdışına gitmenin en kolay yollarından birisi aşçılık (dgs için iki yıllık bölümde okurken not ortalaması olarak sınıfın ilk yüzde 10unda olman gerekiyor diye biliyorum)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaşçı arkadaşım vardı hep derlerdı okuma lan bu bölumu kız derdı ben ascılıkla devam etmeyecegım lokantalarda calısmayacagım derdı kız mezun oldu kosgepten kredı cektı cıkolata urunlerı yaptı ılk basta sadece onlıne satıslar yaptı ve o aya özel bır cıkolata yaptımı 1 yıl sonra yıen o ay o cıkolata yapardı o o aya özel olurdu. kız sımdı nerede mı dubaıde 2 tane dukkanı var ve harıl harıl sıparıs yapıyor kendılerıne ozgu cıkolatalar var
17 Yorumla- +1 yıl
yanisi anlatmak istediğim hangi meslege yönelirsen yönel kendine bir şey katmazsan o iş olmaz
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
umarım hakkında hayırlısı olur. yasca kucuksun benden bellı. ama sunu asla unutma sen su meslegı yapacagım dedıkten sonrasını dusunmen gerek ornek ben mımarım ve artık yapılardan degıl de karavan tasarlayıp satmak ıstıyorum Şu an cıddı sekılde alıcısı var yurtdısında vs zaten almanyada yasıyorum o sektöre yönelıcem
Soran+1 yılIlerde okuduğuma pişman olmak istemiyorum ascilik okuyup yurt disinda çalışmak istiyorum yurt dışında aşçı maaşları yüksekmiş sanırım
- +1 yıl
bu dunyanın her yerınde degısıyor dedıgım gıbı ustune bırsey katarsan yurtdısına cıkınca turk restorantları veya otellerınden uzak durursan hızlı yukselırsın dusuk maasla bıle baslasan 6 aylık deneme surecınden sonra cıddı yukselıs olur
Soran+1 yılAklımda söylediğiniz yurt dışına gidince Türklere ait restorantlar ve oteller dışında yerlerde çalışırım yükselmek icin
- +1 yıl
tamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 348 cevap paylaştı. Sadece okumuş olırsun gibi geldi, ama çalıştığın yerlerde kendini geliştirebilirsen yüksek kazançlar elde edebilirsiniz
10 YorumlaBende 4 yıllık okuyup yurt dışı düşünüyorum yurtdışında aşçılar iyi para kazanıyorlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 2 yıllık aşçılık mezunu olan biri iyi gelir elde edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne