Arkadaşlar şimdiden çok heyecanlıyım dominos pizzada calışıcagım için cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen şu an çalışıyorum dominosta 7. günüm bayilik alan yerde çalışıyorum patronlarda hep çalışanları ezmeye çalışmaları var çalışacaksan dominosun kendi merkez şubesinde çalış bayilikte çalışma ve bayilikte çalışırsan bayram mesai ücreti yol parası vs yok pizza yiyebiliyorsun onun dışında asgari ücret mesela dün belki günde 100 200 tane pizza yapıyorum 100 tane doğru yap 1 yanlışın olsun direk azarlıyorlar benim çalıştığım yerin patronları çok egolu belki benim subemdekiler oyle diğer şube iyidir onu bilemem ama açıkçası ben 7. gunum çıkmayı düşünüyorum bu patronlar yüzünden derdim ne onun kahrını cekicem yok bu pizza niye böyle yok neden eksik ürün var ayrıca tek isin pizza değil sevkiyat geliyor depoya taşıyorsun bulaşıkları yıkıyorsun millet masadan kalkıyor temizliyorsun domates kavurma vs gibi şeyler bitince kesiyorsun patates biter yenisini hazırlıyorsun yerleri paspas atıyorsun vs vs tonlarca iş var hele kapanışa kaldıysan vay haline kapanışa ekstra 15 tane iş biniyor üzerine benim boyumda 190 ayakta kala kala belim koptu artık
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, her işin kendine göre bir zorluğu var tabii ki. Özellikle bu tarz işlerde çalışmak çok yorucu olabiliyor ama azmederseniz yaparsınız bir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanlanmana gerek yok, zaten çalismaya baslayinca heyecanlanman gececek emin ol cok seveceksin,🤗güleryüzlü ve oldugun gibi ol bol sans sana inaniyorum ve guveniyorum 🤗Yeni işin hayirli olsun🤗🌹💙
00 Yorumla
+1 yılKuryeye çıkmadığın sürece ne zorluğu olacak yavaş yavaş öğrenirsin
06 Yorumla- +1 yıl
Mutfakta çalışırım diye düşündüm kasaya hemen vermezler
- +1 yıl
Yani sen işine dört kolla sarıl Zeynep’im eleman ihtiyacı olursa ben de gelirim yardıma
- +1 yıl
Sen severmisin mutfakta calışmayı
- +1 yıl
Öğrenirsem çalışırım bea ne olacak Domino’s ta tabak çanak da yok galiba
- +1 yıl
Yok aynen
- +1 yıl
Tamam mis gibi çalışılır
+1 yılGıda ve hizmet sektörü olduğu için çalışma saatleri esnek ve tempolu bir ortam olabilir. Buna ayak uydurabileceğini düşünüyorsan sorun yaşamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım içerde çalıştı, keyifli zamanlar geçirirdi.
00 Yorumla
+1 yılAy benim sürekli yiyesim gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
Çalışma şartları nasıl zor mu calıştınmı hiç
- +1 yıl
Hayır çalışmadım...
Bu bataklığa nerden düştün 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Niye çok mu kötü bir iş
+1 yılMaaş neymiş
01 Yorumla- +1 yıl
Asgari ücret
Çalıştın mı çalıştıysan nasıl bir yer
00 Yorumla
+1 yılbence kendin tecrübe et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Dominos Pizza'da çalışmaya başlayacağım, sizce çalışma şartları zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat