Sadece Yazın çalısmak için iş arıyordum fakat kimse 3aylık çalışacagım için kabul etmeyince arkadaşımın kuzeninin matba işletmesine arkadasım vasıtası ile girdim. SGK filan hicbirsey yok yevmiye ile çalışacaktım. Bende paramı aldıktan sonra farketmez diye düşündüm takılmadım. Bendeki de kafasızlık ordaki usta bası ile iş para vs konuşmaya çalısınca çikarken konuşuruz filan dedi görüşmedi bile o anda çıkıp gitmem herekirken yapmadım. Günün sonunda 400verdi. Sonra içimden dedim yarında çalısayim zaten bayram tatili birdaha gelmem başka iş bukurum. cuma günü gittim saat 6da çıkmam gerekirken yok şu işler bitein çikarsin filan bu lavuk saat 9a kadar tuttu. Millete bayram ikramiyesi filan veriyordu banada fazla para verir diye ses etmedim. Ama bu lavuk tam 300tl verdi şaka gibi. Aslında sonrasını düsünmesem o dükkanı benzin döküp takmam lazımdı ama.
orada baya bı tartıstim 300tl den fazlasını vermedi. Şimdi bu işletme Suriyeli 3. elemanıda SGK siz çalıştırıyor bende şu an 100 200lira için uğraşmam ki zaten bayramdan sonra birdaha gelmeyi düsünmüyordum. Fakat bu yaptiklarindan sonra işletmeye zarar vermek bunlarla uğraşmak istiyorum. Mesela hatrı sayılır bir para cezası ya da dükkan mühürlenmeden bu işten vaz geçmeyi düsünmüyorum. Bayram tatilinden sonra oraya gidip şikayet edicem fakat nereye şikayet edebilirim Polismi yoksa Kaymakamlıkmı? Veya zabıta mı? Nereye gitmeliyim bu işlerle kim ilgileniyor. En azından şu an SGK siz Suriyeliler çalısıyo ordan vurmayı düsündüm sizce nereye şikayet etmeliyim? Bu arada o arkadasım şu an umrumda değil hatta onunda başının yanması benim işime gelir çünkü onlarin arkasında durdu bana destek olmadı.
orada baya bı tartıstim 300tl den fazlasını vermedi. Şimdi bu işletme Suriyeli 3. elemanıda SGK siz çalıştırıyor bende şu an 100 200lira için uğraşmam ki zaten bayramdan sonra birdaha gelmeyi düsünmüyordum. Fakat bu yaptiklarindan sonra işletmeye zarar vermek bunlarla uğraşmak istiyorum. Mesela hatrı sayılır bir para cezası ya da dükkan mühürlenmeden bu işten vaz geçmeyi düsünmüyorum. Bayram tatilinden sonra oraya gidip şikayet edicem fakat nereye şikayet edebilirim Polismi yoksa Kaymakamlıkmı? Veya zabıta mı? Nereye gitmeliyim bu işlerle kim ilgileniyor. En azından şu an SGK siz Suriyeliler çalısıyo ordan vurmayı düsündüm sizce nereye şikayet etmeliyim? Bu arada o arkadasım şu an umrumda değil hatta onunda başının yanması benim işime gelir çünkü onlarin arkasında durdu bana destek olmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
cımerden yaz sıkayetını fırmanın adresını ısmını basına gelenı yaz
Eyvallah yapıcam. Başka biriside çalısmabakanlıgını ara demişti ben ikisini de yapacağım
300 lıranı yemıs ler enaz senın o degıl bırde dalga gecer gıbı davranmıs
Aynen kıral ya çocugu testis gecio. O dükkanı bağlatana kadar bu işin peşini bırakmicam. Bu güzel kardeşim önce para cezası yer ama Suriyelileri çalyştirmaya devam eder. Ben de pes öde şikayet ederim
O Suriyeliler orada olduğu sürece Peş peşe şikayet etsem iyi geçirirler gibi grliyo.
Suriyeli patron vay be sikayet et dicem ama basina is alirsin hem devletten hemde suriyeliden ya o. C geldi kral oldu burada
Yok oatron Suriyeli değil SGK sız suriyeli işçiler var. Ülkü ocaklarindan arkadaşlarım var benimde oralara girio çikmisligim var Şeytan diyor adam topla başlatina yik ama sonrasini düsünimuyorum.
O zaman sikayet mk arkan saglamsa
Ama nereye etcem tam bilmiyorum kaymakamlık, zabıta, polis hangisi
Sen 170 ara calisma bakanligini
Eywallah. Aricam
Çalışma bakanlığını ara
Tamamdır arıcam. teşekkür ederim
Rica ederim inş sonuç alırsın
İnş. Bu insanımsılar bana o gün 200tl fazla vermiş olsa zaten en başta para az geldiği için iki gün çalısip cıkacaktim kimseylede isim olmicakti. Ama resmen dalga geçti şerefsizler bende o dükkanı mühürletene kadar uğraşacağım.
Muhasebeci bir tanıdığım var oda vergi dairesini ara dedi. Bende kesin sonuç almak için hepsini arıcam. Ayriyetten polisi arayınca Suriyeli eleman olunca baskın yapıyormuş diye duydum.
Bunlar herşeyi hakediyor
avukata ver direkt
Avukata verecek param yok. Benim düsüncem şuanda SGK sız çalışan 3tane Suriyeli eleman olduğunu biliyorum gerekli yerlere şikayet edersem hattı sayılır para cezası yer. Kimisi bayram tatili bitince ara polisi özellikle Suriyeliler varsa direk baskın yaparlar dedi. Başka biriside kaymakamlısa gitmen lazım diyor zabıta diyor. Bayramdan sonra oraya girip ilk önce polisi arayıp ardından oraya bağlı zabıta ve kaymakamlık ikisinede birden gitsem sonuc akirmiyom acaba
Dediğim gibi ben 100 200liranin hesabını yapmaktan ziyade oraya maddi zarar vermek istiyorum
Kral zabıtaya git ve anlat olayı yardımcı olurlar
Hele bayram tatili bitsin gidip anlatayım bakalım. Bu arada bir sorum daha olacak kapalı alanda patron ve ustabası dahil çalisanlarda herkes sigara içiyordu acaba buradanda vurabilirmiyim bunuda söyleyerek. Ama sorun şu oicerde bende sigara içtim😂
Bana kapalı alanda içme cezası kitkenirmi acaba bunuda eklersem eğer
Etme
Neden etmim?