Üniversite okumak istememe sebebim yaşım 22 eğer iki senelik bile istesem 25-26 olacak neredeyse o yüzden mantıklı bulmuyorum pek hem okumayı istesem de aöf okurum çünkü benim için öncelik para ve kariyer
Hem yabancı dile merakım var öğreneceğim benim istediğim meslek şöyle;matematiksel verilerin az kullanıldığı, meslekte yabancı dil ve görsel iletişim ya da sembollerin, çizimlerin kullanıldığı kazancı iyi kariyer yapabileceğim ve kazancı iyi bir meslek? Ama bulamıyorum öyle bir mesleği elimden gelenin en ama en iyisini yapacağım ama çok kararsızım bir fikriniz var mı hangi meslekte kariyer yapabilirim?
Hem yabancı dile merakım var öğreneceğim benim istediğim meslek şöyle;matematiksel verilerin az kullanıldığı, meslekte yabancı dil ve görsel iletişim ya da sembollerin, çizimlerin kullanıldığı kazancı iyi kariyer yapabileceğim ve kazancı iyi bir meslek? Ama bulamıyorum öyle bir mesleği elimden gelenin en ama en iyisini yapacağım ama çok kararsızım bir fikriniz var mı hangi meslekte kariyer yapabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
terzilik bence ya da yazılım
Şöyle yspsbilrsin açlıktan oku aynı zamanda çalışıp iş öğren kendini geliştir
Yazılım öğren dil öğren bu ikisiyle kalıcı iş bulman yüzde yüz
sen öğrendin mi
Hayır ama baslayacam
Hangi şehirde iş arıyorsunuz o da önemli. Küçük bir yerde iseniz kariyer yapmak zor olabilir
terzilik olabilir ya da görsel iletişim tasarımı, grafikerlik ama 2 yıllıklarını okuman lazım en azından
Bence üniversite okumalısın işine yaramazsa bile her insan bir üniversite bitirmeli iyi kötü
Zırt pırt aynı soruyu fake hesaplar açarak sormak yerine kendini geliştirerek.
Sanane mal
Ben o yaşta üniversiteye girdim. Burada bir sorun görmüyorum.
Üniversite karşısına kırtasiye aç.. fotokopi parası yeter:)
Hacker siber güvenlik yazılım vs. Vs.
Diploma olmadan pazarlama ya da tekstil alani
Ev hanımlligi mesleğinde kariyer
Bilmiyorum
elektrik
Hayattan ve gelecekten beklentin nedir
Kasiyer,
Üni okurken kariyer yap