Devlet Bahçeli, üniversite sınavları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, üniversite sınavlarının kaldırılacağı günlerin uzak olmadığını söyledi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Devlet Bahçeli, üniversite sınavları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, üniversite sınavlarının kaldırılacağı günlerin uzak olmadığını söyledi.
Sınav stresinden dolayı bir çok başarılı öğrenci başarısız olabiliyor. Orta öğretim başarı puanına göre yerleştirme yapılabilir. öğrenciler at yarışı kulvarında koşmaz. Ha mezunlar yani yerleşemeyenler ne olacak? Devlet bu kişilere hibe ya da uzun vadeli faizsiz kredi desteği vererek iş kurma imkanı tanıyabilir. Veya kamuda istihdam edebilir. (çözüm çok vaad çok sonuç yok)
Sınav stresinden dolayı bir çok kişi bunalıma giriyor.
Tabii bide sinir olduğum aile tipleri var Ayşe teyzenin kızı, oğlu böyle derece aldı buraya gitti sen daha bir halt olamadın.
Ne bu kıyas yahu önce iyi bir kazansin derdinde olacağına çocuğun üstündeki baskıyı kaldır dimi
Niteliksiz , kültürsüz bir nesil yaratmak istiyorlar ve başaracaklar
Bence kesinlikle hayır üniversitelere girişte ve en kaliteli üniversiteleri göz önüne aldığınız zaman neyi göre alım yapılacak Zeki olanlar olmayan bir olacak mı
Cevap
5Cevap
Kaldırılmamalı
Bahçeli 7 yıldır her sınav vakti bunu söylüyor o yüzden ciddiye almayın.
Okumuş işsiz yeteri kadar yok sanki. Kaldırılırsa gider tıp okurum kaydımı yaptırıp.
Hadi Kpss kaldırılsa anlardım da üniversite sınavı ne alaka?
Ben de 15 yaşımda askerlik kalkar diyordum ama hala duruyor
demek ki o şahıs 15 yaş aklı ile konuşuyor :D :D :D
Aslinda ülkede ekonomi iyi olsa, her ögrencinin liseden sonra hakkidir istedigi univ ve bölüme yazilmasi.
Bazı bölümlere uygulanabilir bazıları aynı kalır mesela tıp hukuk eğitim bilimleri falan değişmez diğerleri değişebilir boş bölümlere neden sınav uygulanır zaten.
Hayır kaldırılmamalı. Yandaşlar girer. Hakkaniyetli bir seçim olmaz
birinin şu bunağı huzurevine yollaması lazım artık
Peki nasıl olacak bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?