uluslararası ticaret ve lojistik bölümü nasıl, önü açık mi, imkanları nelerdir ve nerede çalışırlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok iyi bir bölüm fakat bu bölüm için üniversite mezunu olman yetersiz. Okurken aynı zamanda ufaktan iş hayatına atılman gerek, çok iyi dil bilmen gerek ki özel sektörde rakiplerinin önüne gecebilesin. İngilizceyi 2. dilden bile saymiyorlar haberin olsun. Bir de kadınları genelde sahada calistirmazlar daha çok ofiste operasyonda görev alırsın ve orası inanilmaz stresli ve yoğun. PC başında sürekli aynı şeyleri tekrarlayip durursun raporlar, mailler, takipler vs vs. Eğer yoğun stres altında kalamayan, sıkılgan bir yapın varsa asla tavsiye etmiyorum. Gümrük falan diyenlere de bakma çok zor ayrıca millet çoğu yere torpille giriyor bu sektörde ne yazık ki. 3. üniversitemi okuyorum lojistik mezunuyum. İstanbul gibi bir yerde iş imkanları daha fazla fakat eğer daha iç kısımlarda yaşıyorsan iş bulman daha da zor
04 Yorumla- +1 yıl
peki ne iş yapıyolar mesela, yurtdışına çıkma imkanı var mı, ve özel sektöre güvenmediğim için kamuda çalışırım diye düşünüyorum kamu da nerelerde ne görevle olurlar
- +1 yıl
Yani kamuda çok zor kpss falan kazanıp belki memur olabilirsin. Özel sektöre güvenmiyorsan okuma cidden çünkü bu özel sektör tekelinde bir bölüm
- +1 yıl
Sen internette yazanlara bakma yurt dışı hayalleri falan kurduruyorlar millete. Torpilli bir yerde yükseldiysen ve orası yurt dışı şirketiyse çıkarsın ancak belki. Onun dışında zaten dediğim gibi kadınlara genel olarak ayrımcılık yapılan bir meslek sahada olmazsın ofiste hep aynı şeyleri yapacaksın özel sektörde
- +1 yıl
Bak okuyacağın bölümün iş imkanlarını anlamanın en iyi yolu iş ilanlarına bakmak. Okumuşsun gibi gir bak ilanlara anlayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u +1 yılönü açık
00 Yorumla Hayır değil daha doğrusu birkaç dil bilmen gerekli iş bulmak için eşit ağırlık bölümü için sınıf öğretmenliği ya da hukuk tavsiye ederim
02 Yorumla- +1 yıl
zaten ingilizce hariç birkaç dile merakım var, peki nerelerde çalışırlar, ben maalesef kontenjanı dolmayan bölümleri tercih edicem, ama tercih ettiğim bölümü okumak istemiyorum zaten hayalim başka
+1 yılAnadilin gibi ingilizce konuşamıyorsan diploma hiç bir işe yaramaz
12 Yorumla- +1 yıl
zaten bölüm ingilizce, elbet ki mecbur öğrenmek gerek
- +1 yıl
Tonla mezun var 1 den 10 a kadar sayamayan
+1 yılLiman veya gümrüğü olan illerde iş bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl* da çalışır
03 Yorumla- +1 yıl
nerede
- +1 yıl
Evimde
- +1 yıl
Benle sen çok iyi çalişirz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Uluslararası ticaret ve lojistik bölümü nasıl, önü açık mi, imkanları nelerdir ve nerede çalışırlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat