Kızlar Bir Adım Öne Etsy'de el emeği ürünleri satmak kolay mıdır, tasarımdan daha fazla iş yapar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yapan ilgilenen varsa birazcık sorularım olacak Etsy'de el emeği ürünleri satmak kolay mıdır, tasarımdan daha fazla iş yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bugün ve dün e ticaret eğitimine gittim 2 tam gün eğitim ek olarak 1000 dolara bire bir eğitimler veriliyor ki öğrenesin. Yani buradan birisi yazacakta sen satacaksında para kazanacaksın bunlar imkansız önce profesyonel eğitim al 0 2 Yorumla idontknowanymore +1 yıl 1000 dolara eğitim miii abi sen dolandirilmissin ama ya Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl @idontknowanymore sen fakir dolaşmaya devam et bu zihniyetle ilerlemen imkansız zaten. Yorumla
Shzaade Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ne tasarladığın çok önemli burada ve rakip analizi bulunduğun şehir kargolama bunları iyi hesaplama gerekiyor yoksa biraz ETSy sıkıntı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bugün ve dün e ticaret eğitimine gittim 2 tam gün eğitim ek olarak 1000 dolara bire bir eğitimler veriliyor ki öğrenesin. Yani buradan birisi yazacakta sen satacaksında para kazanacaksın bunlar imkansız önce profesyonel eğitim al
1000 dolara eğitim miii abi sen dolandirilmissin ama ya
@idontknowanymore sen fakir dolaşmaya devam et bu zihniyetle ilerlemen imkansız zaten.
Ne tasarladığın çok önemli burada ve rakip analizi bulunduğun şehir kargolama bunları iyi hesaplama gerekiyor yoksa biraz ETSy sıkıntı