Rezil hissediyorum kendimi ailemi herkesi hayal kırıklığına uğrattım ailemin emeklerini hiçe saydım öyle bir aileyi de hak etmiyorum 20 yaşıma geldim hala bir baltaya sap olamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır, kötü bir durum değil eğitim sistemi o kadar kötüleşti ki ve sınav gerçekten de zor bir sınav seni anlıyorum. Herkesin ne dediğini umursama istersen dünyanın en iyi bölümünü oku yine bir eksik bir şey bulurlar önemli olan senin mutluluğun 3. kez mezuna kalmış olman seni canımsın bir birey yapmaz bu sınav zeka ölçen bir sınav değil. 20 Yaşındasın ve aslında bu yaşlarda üniversiteye başlanıyor hiçbir şeye geç kalmadın önemli olan senin kendi prensiplerine uyan mesleği yapman.
21 Yorumla
Soran+1 yılŞu an hukuk gelme ihtimali var biliyor musun sınavım güzel geçti çok mutluyum jfjdjdh
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ikinci mezun yılımda tıp kazandim bende ilk iki sene saçma sapan insanları takmaktan dolayı calisamayip babam gibi bir adamın emeklerini hiçe saydım. Yani üçüncü senemde artık insanların bana tavrı değişmişti boş okuyor kafasina girmislerdi yani 4 kere girmek çok uzun bir yil en azından şimdiden çalışmaya başla derece yap güzel bölüm kazan bu kadar yıl gitmedigine değsin
38 Yorumla
Soran+1 yılSeninle neredeyse aynıyız ben de saçma sapan insanları takmaktan odaklanamiyorum 12. Sınıfta hiçbir şey umrumda değildi zerre çalışmadım ilk mezun senemde dershaneye verdiler az biraz taktım azıcık çalıştım aldığım puanla da 2 yıllık s*lak s*lak yerlere gidiyordum sırf okumuş olmak icin üniversite okumamak icin gitmedim ailem tekrar dershaneye verdi çünkü benden umutları vardı önceden başarılıydım çünkü yakıştıramadilar bana bu sene de üstüne az biraz bir şey kattım ama yetmez iyi bir yere gitmem için temelim sağlam ama gitsem mi kalsam mı diye düşünüyorum kafama yeni dank etti her şey şu an resmen ailemin benim için emeklerini görmeyecek kadar kör oldum o kadar saçma sapan şeyleri kafama taktım ki
- +1 yıl
Benim yaptığım hatayı yapma tatlım ciğeri 5 para etmez yaratıkları takipta geleceğinden olma. Herkesin hatası var gecmise yakinmanin anlamı yok ve gecmisi değiştiremezsin. Ama geleceğin senin elinde 4. giriste normal oldu artık gerçekten ama yüksek bölümler için tıp mühendislik gibi. Alanın ne bilmiyorum ama dördüncü girişe göre hedefin çok büyük olsun lütfen
Soran+1 yılEşit ağırlıktayım psikoloji düşünüyorum işte hukuk da pek bana göre değil
Soran+1 yılŞu an 60-65 civarı tyt 35 ayt netim var ama ayt'yi 40'a çıkarmayı düşünüyorum 2 günde edebiyatla tarihe abanıp
- +1 yıl
Valla çalış denemeden bilemeyiz olup olmayacağını
Soran+1 yılAma bu sene en kötü sınıf öğretmenliği falan gelirse gidecem artık dayanamıyorum daha fazla annem ağlıyor kazan bir yeri diye üzülüyorum ona da babama da
Soran+1 yılAilem bu zamana kadar sabredecek kadar iyi insanlar başkasının ailesi senden bir halt olmaz diyip işe sokmuştu belki de
Soran+1 yılHukukun gelme ihtimali var biliyor musun bu sınavda çok mutluyum
+1 yılHedefin varsa, ona ulaşmak için mezuna kalman normal. 4 defa mezuna kalıp tıp, diş, hukuk, mühendislik vs. kazanan öğrenciler var. Ama her sene öylesine sınava giriyorsan, doğru düzgün çalışmıyorsan, bir hedefin yoksa mezuna kalmanın bir anlamı da yok. Çünkü kaldıkça daha da gerileyeceksin. Eğer öyleyse bu sene kalma derim, 2 yıllık da olsa git, en azından üni diploman olur.
00 Yorumla
Ben 1 defa üni sınavına girdim 2020 den sonra daha girmedim bu sene girmeye karar verdim inşAllah istediğim üni de istediğim bölüm de olurum
Kendine güven yeterli kazanmakta var kaybetmekte bunu sorun etme ben 3 yıldır iş arayıp durdum başvurdum müracaat ettim ama kimse beni almadı ya da kabul etmedi seni alırlar çünkü sen benim gibi ♿ değilsin kızsın istediğin yere başvurdum direkt alırlar bunu sınavdan sonra düşün ama şimdi değil01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
Mezuna kalma sebebin ne tam olarak
Hiçbir bölümü kazanamaman mı?
Yoksa istediğin bölümü kazanamaman mı?
Hiçbir bölümükazanamıyorsan açıkcası çokta şey değişmez mezuna kalmakla. Çünkü çalışsanda belli bir kademeye kadar çıkabilirsin yine boşa okunacak bölümler gelir.
İstediğin özellikle bir bölüm varsa bu ne acaba?
Bunun için ne kadar çabalıyorsun ve o bölüm için gerçekten 3 kez mezuna kalmaya değer mi bunu düşünmelisin10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 yaşındayım çok rahatım hala mezuna kalıyorum ne zaman olirsa çok da kasmamak lazım zaten hayat boktan takma geç keyfini cikara cikara çalış biliyorum zor ama herkesin yaşadığı travma aile çevre aynı değil oyuzden kendine yuklenmeyi kes
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem çok emek verdi gerçekten bütün imkanlar önüme serildi resmen ben o kadar saçma şeyleri kafama taktım ki ailemin benim için uğraşlarını görmeyecek kadar gözüm kör oldu benim kafama çok şey geç dank etti annem çok üzülüyor kazanmamı istiyor en çok onun için moralim bozuluyor kazanmak istiyorum bu sene de kazanma ihtimalim var aslında istediğim yer gelmiyor sadece şöyle 4 yıllık adamakıllı bir yer gelse gidicem ortalama bi üniversitede sınıf öğretmenliği falan da olur yeter ki kazanayım
Cevap sahibi+1 yılEninde sonunda kazanicaksin nasip degildi ki olmadı bu sene olur belki deneyerek olucak bu işler kimine tekte şans güler kimine uzun bir zaman gulmez
Soran+1 yılSenin netlerin nasıl ben 60-65 tyt 35 aut yapıyorum çok mu kötü sence
Cevap sahibi+1 yıl85 tyt 55 ayt yaptım muhtemelen sınavda
Soran+1 yılBen 80 tyt 51 ayt yaptım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende 3 kere bıraktım. 4. ye girecem inşaalah. Bizim dersanedeki hoca 4. senesinde kazanmış utanmalik durum yok
14 Yorumla
Soran+1 yılAilemin emeklerini hiçe saydığım için karşılığını ödemem gerekiyormuş şu an gibi hissediyorum yani tekrar hazırlanmaya hakkım yok gibi
- +1 yıl
Ben daha önce hiç hazırlanmadım ilk defa bu sene dershaneye gittim
Soran+1 yılYa benim durumum daha farklı ama benim temelim falan da var saçma sapan insanları kafama takmaktan odaklanıp çalışamadım kazanmam icin bütün imkanlar hazırken ben benim için harcanmış onca emeği hiçe saydım
- +1 yıl
Evet pişmanlıklar malsf
Boşa giden gençlik
Boşa giden zaman
Boşa giden koskoca hiç
Okulu bırak artık03 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle dedin diye bırakıyorum şimdi
+1 yılYaşın çok genç kötü değil cidden vazgeçme başarırsın.
00 YorumlaÇalışmamanın sonu bu işte. Emek vermezsen olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gerek var ki bu sene puanının yeteceği bir bölümü yaz. İlk iki sene ders calismadiysan diğer seneye de ders calisamazsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşınız yine genç derslerinizi düzeltmeye bakın sıkı çalışın geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılise gir calis... eviniz sehirdeyse. ben koydeyim diye yatiyorum. sehirde olsam calismadan durmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBos ver okuma herkes okuyacak diye bir kanun yok
00 Yorumla
1 yılInstagram versem bana ulaşır miskn ayni durumdayım psikolojim berbat halde konusabilir miyiz
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de 3. kez biraktim ve o kadar aynisi ki istersen konusabiliriz
- 1 yıl
@Adaltıntaş Ben de 3. kez girmeyi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz 🥲🥲🥲
+1 yılbu gidişle yine kalırsın bence işe gir
06 Yorumla
Soran+1 yılHem işe girip hem ders çalışmak da aşırı zor olur ama ben bunu hak ettim
- +1 yıl
hala ders diyor daha tyt netin leş temelin yok. aileni daha fazla yorma sadece işe gir
Soran+1 yılTemelimin olmadığını nereden biliyorsun öyle bir şey mi dedim temelim var 60 tyt yapıyorum önceden başarılıydım ben sonradan çalışmadığım için bir şey yapamadım sen işe gir diyorsun diye hemen çalışmayı bırakıp giriyorum şimdi
- +1 yıl
senden bir halt olmaz ailene yazık
Soran+1 yılBuna sen mi karar vereceksin sen kimsin
- +1 yıl
Bende üç kere girdim ve tıp kazandım insanların neler yaşadığını bilmeden yargilamayin lütfen ben bu kadar zeki biriyken iki yıl boyunca saçma sapan insanları takıp üçe kaldim. Bazen olaylar gelişmesi bizim elimizde olmadan da olabiliyor
Allah sabır versin bacım
00 YorumlaBişey olmaz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem çok emek verdi gerçekten bütün imkanlar önüme serildi resmen ben o kadar saçma şeyleri kafama taktım ki ailemin benim için uğraşlarını görmeyecek kadar gözüm kör oldu benim kafama çok şey geç dank etti annem çok üzülüyor kazanmamı istiyor en çok onun için moralim bozuluyor kazanmak istiyorum bu sene de kazanma ihtimalim var aslında istediğim yer gelmiyor sadece şöyle 4 yıllık adamakıllı bir yer gelse gidicem ortalama bi üniversitede sınıf öğretmenliği falan da olur yeter ki kazanayım
+1 yılSabır yıllarini verdin pes etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen saçma sapan insanları kafama takmaktan odaklanamadım temelim falan var aslında ama netlerim istediğim yeri kazanacak kadar iyi değil ama insanlar çok ön yargılı
+1 yılNasıl başardın bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmadım ders falan netlerim berbat tyt ortalama bişey ayt daha kötü
+1 yılAnnen baban ne iş yapıyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRezillik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem