+1 yılÇok zor olabilir sıkıntılı süreçler doğurabilir çünkü işyerinde farklı konular anlat, anlatırken düşünüyorsun fiziken hareket ediyorsun işten güçten yorulunca ders çalışacak vakit kalmayabilir. Onun yerine özel ders verip evde kpss ye odaklanmak daha mantıklı sonuçta hedefe varmak önemli
24 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum özellikle anneme :( bu süreçte yapabileceğim başka ek işler de var kafamda evde çok vaktimi harcamadan ve kendim saatini yönetebileceğim şeyler var hayırlısı artık teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Anneniz aileniz çevreniz söylediklerini dinleyip aklınıza yatanı tavsiyelerle harmanlayıp bir iş plan program kriter belirleyip ilan verebilir standartize bir şekilde kıymetli vakit geçirebilirsiniz. Eskiler her işe önyargı ile bakıyor siz kendinizden eminseniz kendi düşen ağlamaz misali yeni işiniz hayırlı olsun ☺️
- +1 yıl
Evet haklısınız hepsinin düşündüğü farklı şeyler var bense kendi istediğimi yapmak istiyorum. Teşekkürler :))
- +1 yıl
Rica ederim başarılarr.. 🌿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lcw gibi yerler part time ya da haftada 2 gün felan da eleman aliyor gidip form bırak. Öyle olursa hem zamanın çok olur hem harçlık alırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel fikirmiş teşekkür ederim :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen risk aldım 1 ay önce bıraktım işi. Şu evlen artık baskılarını da yene yene kazanıcam.
23 Yorumla- +1 yıl
Umarım gönlüne göre olsun tabii bir de evlilik mevzuları var :(
Cevap sahibi+1 yılHe ya
Evlilik istemiyorum bu arada ben senden de büyüğüm. Ama düzgün erkek diye bişey yok bende mecburen evlilik diye bir seçenek bile sunmuyorum kendime.
Hedeflerim var ve onları gerçekleştiricem. Özel sektör zor. 6 gün çalış 3 kuruş para al. Bunu beğenmeyince de ay iş beğenmiyorlar gençler olsun... 50 kişinin yapacağı işi 10 kişiye yaptırmanın mantığı ne. Bu ülkeyi çözemedim ben.- +1 yıl
Çok doğru diyorsun yakın zamanlarda birkaç iş görüşmem olmuştu hem iş yükü fazla hem de dediğin gibi 3 kuruş para vereceklerdi. Beni çok itti daha başlamadan bu özel kurumlar. O yüzden sanırım ben de yaşı maşı önemseyen biri değilim zaten üniversitede de istediğim şehir ve bölüm gelene kadar denemiştim şansımı ki çok şükür oldu. Şimdi de kendime şans vermek istiyorum hedeflerim hayallerim için
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2si beraber yürümez
özelde çalışmak aşırı zor
zamanın kalmaz!11 Yorumla- +1 yıl
Evet yani kendimi de tanıyorum öyle bağışıklığı güçlü biri de değilim yetiştiremem hastalanırım anca
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence 3-4 ay çalış sonra kpssye hazırlan para biriktir kitap falan alırsın
10 Yorumla
+1 yılİkisi bı sene boyunca çok zorlar seni
11 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın katılıyorum :///
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılhem iş hem kpps çalış başaracağınıza eminim
10 Yorumla
+1 yılMaddiyat durumun sıkıntılı değilse sadece kpss kas
01 Yorumla- +1 yıl
Değil şükür ki teşekkürler :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışarak ders çalışabilirsen olur
05 Yorumla- +1 yıl
Çok zorlanırım yapamayabilirim bile ://
Cevap sahibi+1 yılEvet zor sadece kpss çalışmak bile zor. Ders çalışmayı sevmeyen birisiysen tavsiye etmem
- +1 yıl
Seviyorum aslında kütüphanede çalışmak bile çok büyük zevk veriyor :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman sadede kpss odaklanmak daha iyi olabilir çünkü çalışınca yorulacaksın vs
- +1 yıl
Haklısın galiba sadece annemi ikna edip bu riski almalıyım :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzelde çalış
20 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar