Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet para kazanmaktır İş, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerine ve ailelerine geçim sağlamak için gereklidir. İş, maaş veya ücret elde etme imkanı sunar ve insanların yaşam masraflarını karşılamalarına, yiyecek, barınma, giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olur. İş, insanlara kariyer yapma ve kişisel ve mesleki becerilerini geliştirme fırsatı sunar. İşyerinde deneyim kazanarak, yeni yetenekler öğrenerek ve yüksek performans göstererek insanlar kariyerlerinde ilerleyebilirler. İş, insanlar arasında sosyal bağları güçlendirmenin bir yoludur. İşyerindeki meslektaşlar ve iş arkadaşlarıyla etkileşimde bulunarak insanlar yeni ilişkiler kurabilir, işbirliği yapabilir ve destek alabilirler.
Günaydın; "işleyen demir paslanmazmış". Çalışmak vücudumuz için çok faydalı. O nedenle emekli olursan çabuk çökersin denir. Emekli olan kişi bedensel ve ruhsal çöküntü yaşamamak için kendine bazı hobiler edinmelidir. Çalışmak her zaman insanı zeki ve dinç tutar. Karşılığında bir kazanç elde ederiz bu da bizim daha konforlu yaşamamızı sağlar. Evet şıkkını işaretlemiş olsamda her ikiside doğru aslında. Güzel bir gün dilerim.
Önceden kendime bir şeyler katmak için çalışmak istiyordum ama artık sadece para kazanmak için oluyor. Çalıştığım insanlardan tut müşteri adı altındaki insanlarında canım olduklarını anladığımdan beri kendime bir şey katamayacağımı anladım
Sadece para kazanmak deildir sosyal olmak kendini başarılı hissetmek da zamanı doğru değerlendirmek gibi yanında getirdikleri de olmalı
Cevap
20Cevap
evet. özgürleşebilmek için (gezmek, satın almak, yemek içmek , kıyafet, aile) para lazım, para için çalışmak lazım.
Çalışmanın amacı modern köle olmaktır. Her çalışan köle olduğunu kabul eder.
yok canim ne parasi millete yardim etmek aaa
Para önemlidir tabi ama her şey para da değildir
Yani hem para kazanmak hem de toplumdaki insanlara faydalı olabilmek.
Daralta daralta amaçlarına baktığın her yolun sonu mutlulugun ve iyinin arayışına çıkar.
degildir, öyle düşünenler parayı da bulamaz zaten
Özellikle Türkiye de ss çalışmak gerekir para mühimdir.
Para kazanmak ve ihtiyaçlarını almak için çalışırsın
Benim için değil ama Türkiye'de çoğu insan için evet.
yaşamak için para kazanmak şart ve bunun içinde sevsekte sevmesekte bi şekilde çalışmalıyız.
Hayatı sürdürebilmektir
Yok biz sürünmeyi seviyok parayla işimiz yok
Tabi ki öyledir
Yani maddi sıkıntısı olmasa kim çalışır
Hayır boş asalak olmamak için
Yani başka ne olsun...
Başka ne olabilir ki
evet.
Sayfama beklyorum
Evet para kazanmak
insan neden çalışsın ki başka :)
Evett