O işi bende baya yapmıştım yaptın hiç birşeyden tereddüt ederek yapma kendi dogruksrin olsun
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugün ama şunu farkettim. Çok sessiz biriyim ama çok da yumuşak yüzlüyüm galiba ki hayır diyemecegimi düşünüp hadi hadi sen bizi kıramazsın deyip bir şeyi zorla yaptırdılar. Mırın kırın ettim biraz ama yinede yapmak zorunda kaldım. Salak yerine konulmuş gibi hissettim resmen.
Yoo salak durumuna düşürmez iyi niyet aptallık degil kibelli bu süre sonra o işin sensiz zor olacağını anlayacaklardır o zaman aldın ücreti yükseltmeye çalış ama sensiz olmiycagina anlayana kada r bekle önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O işi bende baya yapmıştım yaptın hiç birşeyden tereddüt ederek yapma kendi dogruksrin olsun
Bugün ama şunu farkettim. Çok sessiz biriyim ama çok da yumuşak yüzlüyüm galiba ki hayır diyemecegimi düşünüp hadi hadi sen bizi kıramazsın deyip bir şeyi zorla yaptırdılar. Mırın kırın ettim biraz ama yinede yapmak zorunda kaldım. Salak yerine konulmuş gibi hissettim resmen.
Yoo salak durumuna düşürmez iyi niyet aptallık degil kibelli bu süre sonra o işin sensiz zor olacağını anlayacaklardır o zaman aldın ücreti yükseltmeye çalış ama sensiz olmiycagina anlayana kada r bekle önce
Diğer garsonlar yaptırdı şef değil. Yanı çok sinir bozucu. Hayır diyemiyorum hiç insanlara
O zaman verilen işi yap ve kenara cekil sefe gozuk bitirdim de var mı bişey çay icicem filan diyip kenara cekil
Sende onlara yaptırmayı dene bakalım ne diycekler
Bugün deneyeceğim. Hepsi de benden küçük. Liseli hepsi
Senden küçüklerde daha iyi ya
Küçük olması daha iyi ama onlar bana iş buyuruyor 😅
Takip atarsan konusuruz
Kim daha tecrübeli
Denedin mi
İnsanları tanımana yardımcı olur. Sana güven kazandırır
Özgüven, yeni insanlar.
bu cogu gencte var