YouTube'a denklem videoları izlemeye girdim Matematiğin geneli zor olsa da ufak ufak başlamak istiyorum bu denklem biraz ileri seviye mi acaba? Okul kariyerimden beri bu dersi yapılabilir bile olsa gözümde çok fazla büyüttüm.😂 Siz nerden başladınız?

YouTube'a denklem videoları izlemeye girdim Matematiğin geneli zor olsa da ufak ufak başlamak istiyorum bu denklem biraz ileri seviye mi acaba? Okul kariyerimden beri bu dersi yapılabilir bile olsa gözümde çok fazla büyüttüm.😂 Siz nerden başladınız?
Görseldekiler bence kolay😄 ben en baştan başlamıştım temel seviyeden konuyu anladıktan sonra soru çözümünde konuyu pekistiriyorsun zaten. Öyle öyle de oturuyor
Ne mutlu sana o zaman 🙏
Cevap
0Cevap
İleri seviye değil ama matematiği anlamak için düşükten yükseğe ilerlersin cabalaman çok güzel bir davranış
Bol bol pratik gerekiyor sanırım hemen olacak bir şey olmadığına göre
Tabi ki çok fazla soru gerekiyor. Çap fasiküllerini. oneririm onlar güzeldi
Teşekkür ederim peki sen matematikte temele başlıyor olsan insanlar seni övsün onların gözünde ayrı bir yerin olsun diye mi bu işe girerdin?
Trigonometri gibi tüm konuları yapmak gibi bir hedefim yok sadece temelde bazı çerez soruları halletmek var bana da çekici gelir yani😄 takır takır matematik çözenler için övünülecek bir tarafını var mı sence? Eğer ben sayılacı olsam akademik kariyerim haricinde gerçek hayatta kullanacağını düşünmezdim bir yerden sonra monotonlaşırdı tek derdimde havalı olmak değil madem böyle zor ve uzun süreçlerden geçeceğim o çabaya değmesini istiyorum. Senin de yorumun varsa değerlendiririm
Denklemler en basiti. Başka hangi konulara çalışacaksın?
Bunu halledeyim de
Kolay gelsin matematik zevkli bir ders.
Teşekkür ederim :)) genelde hep zorluğundan bahsedilir
Evet zor ama uğraşması zevkli. Geometri de öyle.
Biraz daha kendime güvenmem gerekiyor sanırım yapacam diye kafama koyduğum şeyi yapıyorum mutlaka 😅
Cok iyiymis 😅
Tabii deli gibi ilgimi çekmesi gerekiyor
Benim de öyle ama geometriye ayrı bir ilgim var
Allah zihin açıklığı versin
Sana da😀
tyt benim hocam videolarını izlee
boş ver salla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?