İngilizce öğretmeniyim ve boş zamanlarımda çeviri yapmak istiyorum. çeviri yaptırmak isteyen kişilerle en kolay nereden iletişime geçebilirim?
Cevabın nedir?
link
burdan uye olup iş arıyorum diye ilan bırakabilirsin.
unıverısite forum sitelerine ilan bırakabilirsin. .hocam.com gibi mesela15 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler şu an çeviri işi yok ama cv bırakalım çıkar belki. teşekkürler
- +1 yıl
oo işin inceliklerini de öğrendim tamamdır :)
- +1 yıl
resimden anladığım kadarıyla animeyle ilgileniyosun zibilyon tane anime var çeviri yap at divxplanet'e falan
14 Yorumla- +1 yıl
altyazı senkronu falan nasıl yapılır bilmiyorum ya. bide o siteler para veriyor mu çevirmenlere
- +1 yıl
bi araştırırım teşekkürler
banada tavsiye evrirseniz sevinirim:D bende son sınıf ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum:D hocam begenmediginiz iş olursa bana yollanıyın:D
04 Yorumla- +1 yıl
önce ben bulayım sanada yardımcı olurum seve seve
+1 yılHala düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz benimle
Sitemiz için ara ara çevirmen alımlarımız oluyor20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
ben çeviri yapıyordum. eğer ilgilenirsen tıp fakültelerindeki asistanlara ulaş. hem de düzenli olarak çeviri yaparsın.
05 Yorumla- +1 yıl
güzel fikir ama teknik çeviri değilmi onların. çok zorlamıyormuydu seni
- +1 yıl
ben tıp son sınıftayım zaten. zorlaması mümkün değildi ama bir süre yapamamıştım. ingiliz dili edebiyatı okuyan bir arkadaştan yardım istedim. ona püf noktalarını gösterdim. gayet iyi çeviriyordu. çünkü biz zaten çoğu terimi olduğu gibi yazıyorduk. türkçesi yok. tek sorun upuzun cümleler ki; siz zaten bu işin okulunu okuyorsunuz. sizi zorlayacağını hiç sanmam. iyi de kazandırıyor. öneririm.
- +1 yıl
uzun cümleler sorun değilde terimler bazen can sıkıcı olabiliyor ama alıştıktan sonra aşina olmaya başlarım haklısın.
- +1 yıl
Nasıl yapabilirim bunu?
ajanslara başvur ya da konsoloslukların önünde bekle elbet çıkar bir iş
00 YorumlaHerhangi bir kitabın arkasından çevirmenin ismine bakıp çevireni araştırırsan çok rahat bulursun.
02 Yorumla- +1 yıl
kitap çevirenlerle iletişime mi geçmemi söylüyorsun yani
+1 yılbir öğretmenin ek işi araması beni güldürürken birazda düşündürdü :)) zaten lisede de acırdım hocalara hep. herneyse internetten secret cv tarzı sitelere bak derim.
08 Yorumla- +1 yıl
ek iş aramamın nedeni maddi değil. saat 2 de okul bitiyor ve çoğu meslektaşımın yaptığı gibi okey 101 tarzı oyunlarla zaman öldüreceğime çeviri yaparak ingilizcemi canlı tutmak istiyorum. sana gelince öğretmenlerine acıman bence senin acınası durumda olduğunu gösterir.
- +1 yıl
bana puanınız 25 mi hocam yoksa 10 mu?
- +1 yıl
tek bir davranış direk puanla değerlendirilmez herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır.
- +1 yıl
:)) güldürmeyin beni hepiniz direk eksi yi basıyorsunuz. gerçi siz henüz atanamamışsınızdır. dershane öğretmenimisiniz?
- +1 yıl
4 yıldır öğretmenim 2,5 yıl hakkari de çalıştım. anadolu lisesindeydim ve dil sınıfım vardı 8 öğrencimin 5 i ingilizce öğretmenliğini ve ingiliz edebiyatı bölümlerini kazandı. eksi artı listesini sadece ödevler için tutarım o da yapanla yapmayanın eşit muamele görmemesi için
- +1 yıl
anadolu lisesinde ödev yapmayan oluyor mu ki?
- +1 yıl
oluyor tabiki her öğrencinin belli dönemleri oluyor bazen dersleri boşlayabiliyorlar ben bu dönemleri erken farkedip uzun sürmemesini sağlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
hmm ilginç ne kadar güzel ilgilisin şaşırdım gerçekten.
+1 yıl
bekleriz buyrun :)00 Yorumla
+1 yılEğer hala istiyorsanız size yardımcı olabilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Merhaba. Ben de çeviri işi arıyorum da hala geçerli mi merak ettim.
www.dizimag.com
06 Yorumla- +1 yıl
altyazı çevirisi yapmak çok zevki ve kolay ama o kadar emek harcayıp ucunda biraz para almak isterim açıkcası
- +1 yıl
çok iyi o zaman hemen iletişime geçim ben. yardım ettiğin için takip ettiğin dizileri yaz çeviriler ilk sana yollarım :)
- +1 yıl
dexter ı bende izliyorum. eylülü iple çekiyorum yeni sezon için. zaten aklımdan geçen ilk dizi o oldu benimde. ikinci dizimde breaking bad
+1 yılgoogle
00 Yorumlar10.net
02 Yorumla- +1 yıl
davetiye istiyor sen üyemisin beni davet etsen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem