23 yasindayim ve 2 yillik bitirdim. 20 yasinda girdim bolume. Zaten o sira pandemi vardi dogru duzgun okula da gidemedim. 1 sene kadar gittim onda da universitenin tadini alamadım. Simdi de 4 yilliga mi tamamlasam diye düşünüyorum. Bu sene olur mu olmaz mi bilmiyorum dgs ye calismaya gec basladim çünkü ama bu sene dgs yi kazanirsam 2 yil daha okursam 25 yasinda oluyorum. Onumuzdeki seneye kalirsa 26 oluyorum mezun yaşi olarak. Mezuniyet icin gec mi sizce? Bir de bunun atamasi falan var tabi. Cok mu gec kalmis olurum? Hem fakulte mezunu olmak istiyorum hemde universite hayatini 2 yil da olsa yasamak ıstiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Neden kötü olsun ki gadası
Oha yemin ederim kendimi gordum. Bende 20 yasindayim ve 2 yillik (hazirlikla 3 yil) universite kazandim. Bolumu bitirdigimde 23 olacagim. Ne yapacagim hic bilmiyorum. 4 yillik fakulte okusam 27de mezun olacagim. Simdi diyecekler okusanda okumasanda yasin 27 olacak. Benim dusundugum okulokumak yerine is hayatinami atilsam acaba direkt para kazanmaya baslarim. Obur turlu 28 29gibi para kazanmaya baslayacagim
Ben 20 yaşındayım önümüzdeki ay bitiyor hazırlık 2 yılokuyorum bitecek inşallah. DGS ye bende gireceğim gelirse tamamlarım 4 yıla gelmezse de evlilik düşünüyorum nasipse. İngilizce çevirmenlik zaten 4 yıl olmasa da iş alanı çok.
Hayır kötü değil kuzenimde 3 tane 2 yıllık okudu 4 senede hemşirelik okudu hayatından gayette memnun.
Bu arada bir işyerine sigorta girişi yaptırabildin mi? Varsa bir tanıdık aman atlama diyorum.
Anlamadim neden
dört yıllık bölüm bitirmek cok avantajlı bence dgsye gir.
Merak etme 30 yakında bile mezun olanlar var o yüzden geç kalmış sayılmazsın
Her türlü 25 yaşına gireceksin zaten okusan da okumasan da oku gitsin
Okumanın yaşı yoktur yaşa hiç takılma yükseltebildigin kadar yükselt kendini hersey sürekli gelişiyor ve git gide teknolojikleşiyoruz imkanın ve zamanın varsa kafana birseyi takmadan ideallerine ulaşmaya bak
Sen her türlü 26 yaşında olacaksın geç kalmış olsan ne fark edecek yasin mi duracak
Atanman garanti değil ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi senin için
ruhun genç kalsın kızım go goo
Bende şu an okuyorum ve 27 de mezunum
bir yaştan sonra artık kafa kaldırmıyor
Değil ben de 24’tüm mezun olduğumda.
Çok kötü bir durum değil
takılma, oku bitir
Hıc bırsey ıcın gec degıl
Hayır geç değil
Arkadaşım 26 yaşında bu yıl mezun olacak. Kocam da 24 yaşında mezun oldu geç değil
hayır asla geç değil gayet nromal
ben 28 de mezun oluyorum 🤷🏼♀️
Hayır etkiler ama kötü degil
Geç kalmış olmazsın
Bu gizli üye nasıl yapılıyor biri banada ogretsin
Soru sorarken karşına çıkıyor gizli mi herkes mi botunu oradan seçiyorsun
Bulamadım onu
Bölüm?
Yoo niye kötü olsun ki
Kötü değil oku
yoo normal
çok kötü