Olmazsa 4 yıllık hukuga geçiş yapicam mezuna kalmak istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burun adalet okuyanların hayali 4 yıllık hukuka gecmek ama sadece hayal çok zor dgs başaran var ama nadir
Bana DGS kolay diyende oldu hayal kırıklığına uğruyorum şu anda yks ye giricem ve mat yapamadigim için hayalde kalıcak heralde
Yani kazanabilen hukuku zaten yks de kazanirdi oyle dusun matematik yapamiyosan zaaten imkansız gibi bisey matematiksel zeka istiyo hukuk kazansan bile o zekan yoksa devam edemezsin ki. Hayal kırıklıgına da ugrama herkesin basarılı oldugu alanlar farklıdır sen de bunu yapamıyosan baska bi yol bul
Peki psikoloji nasıl?
Psikoloji olur yapilir ilgin varsa kolay olur senin icin
Aa gerçekten mi sevindim şimdi🥰peki knk şey diycektim ben bu psikoloji hukuga göre düşük puanmi yani bari devlet gelmese bile vakıf universitesinden burslu okuyabilirmiyim yüzde 50 gibi
Hukukla yarışan psikolojiler var bogazici filan o da. Genel olarak bakıldıgında psikolojinin sıralaması daha dusuk evet seviyeni bilmiyorum ama devlet gelir yani baya dusuk yerler var gelmezse vakıfta cok var evet
İstanbul'da okuyacağım yani burada yaşadığım için hem önüde acıkmış sanırım hiç olmazsa bunu yazarım hukuga yetmezse puanim
Yok atlas var googleden yaz tercih sihirbazına tıkla orada istedigin bolumun sıralamasını butun ünilerde en iyiden en kotuye gorursun
tabiki de dört yıllık hukuk. iyi üniversite diye kotu bölümler tercih edilmez.
pek çok kişi bu hayalle başlıyor ama DGS zor bir sınav.
kendine güveniyorsan neden olmasın ki,
ama adliyede idari personel olmak zor.
hakimler ve savcılar biraz zor idare edilen insanlar olabiliyor.
Matematik yapamadığım için hukuk gelmezmi bu sene yani🥺
İnternette puan hesaplayan siteler var onlara bir bak istersen, ancak dikey geçiş yaparken de dikey geçiş sınavında matematiğe ihtiyacın olacak
Hukuka geçiş yapmak hukuk kazanmaktan daha zor. Bence adalet oku sonra katıp ya da mübaşir olmaya zorla. Sonra çalışırken hukuk okursun yine.
Onu acikmi yani adaletin
Sadece iki tercihin olur bu bölüme gidersen kpss de 80 civarı alman şart
E ben napicam şimdi bazıları DGS ye gir kazanırsın kolay diyorlar
DGS ye girdim ben hukuk için çok yüksek puan gerekiyor. Onu diyen o sınava girmemiştir
Onun arkadaşı girmiş kız tyt den düşük alıp adalet okumuş sonra dgs ye girip hukuk kazanmış şimdi İstanbul hukukta okuyormuş
Biraz gerçekçi olalım o halde. Şimdi kaç puan aldınız bilmiyorum ama adalet için çok yüksek puanlara gerek yok. Adalet okurken dgsye gerçekten sıkı calsiirim diyorsan olur ancak ama öyle ufak tefek çalışmayla hukuk zor
Yks ye giricem bu sene şimdi hukuk gelmez heralde çünkü matematik yok bende hiç
O zaman adalete girip sağlam çalışman şart. En kötü ihtimali diyorum sana kpss den atanır memur olduktan sonra zorlarsin. Çevremde örnekleri var bunu yapan.
Anladım teşekkürler peki bişey daha sorucam psikolojiyide düşündüm 4 yıllık o dusukmu hukuktan yani o gelebilirmi yazarsam eger
şu an ki puan durumlarını bilmiyorum ama PDR atamaları artık zorlaşti. Yüksek puanlar istiyor
Yok PDR degil psikoloji yani psikologlukta dusundum
Aynı şey değil mi. PDR mezunları psikolojik danışman olarak çalışır
Yok aynı şey değil PDR okullarda olan rehberlik öğretmeni demek
Himm ben bir arastirayim şimdi ise gidiyorum siz bana yazın kafanızın karışıkligini bitirelim ☺️
Peki tamam
Anlaştık hoşçakalin ☺️
Kapali calisip direkt 4 yil hukuk ya
Matematik hiç yapamıyorum ama
Hukuk daha mantıklı
Ya benim diğer derslerim iyi ama matematigim kötü şimdi gelmezmi yano
Tyt den tercih yap
Adalet okuyup DGS ye girip mi yani hukuk gelir?
Dgs kazanırsan gelir