3. Sınıfım denemek için girmek istiyorum ama baya da pahalı sizce ne yapsam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deprem bolgelerınde ucretsız sız hangı ıldesınız bılmıyorum bu yıl 4. sınıfım basvuru yaptım ucret almadılar deprem bolgeısnde oldugumdan dolayı
Yok knka değilim
Ben de üçüncü sınıfım. Gireceğim denemek için.
Bende öyle düşündüm gireyim nolcak. Bakalim
Sonuçta para nasılsa bir yere gidiyor. Bir marketten beş on çikolata, içecek alıyorum iki yüz gidiyor zaten.
Yuh ne çikolatası bu sjsjs
cıkolata tanesı olmus 10 tl
@KralHanos1 Arkadaşın fiyatlardan haberi yok ya da çikolata sevmiyor.
ahhhahah aynen dostum daha bugun gıttım dedıgın gıbı uc bes parca alıyorsun 200 tl gıdıyor. Eskıden 10 tl ıle neler neler alırdık nereden nereye geldık bence hemen acılen banknotlarda 0 ların atılması lazım bın tl yerıne onu 100 tl olarak gorelım kı bu kadar gozumuz yukselmesın
@KralHanos1 Maalesef çok kötü durum. Sadece bir buçuk litrelik su sekiz lira. Günde iki tane içsem, haftalık on tanesine seksen veriyorum. Dört haftada ise üç yüz lira. Yani çikolata yemesem lüks sayıp, su almakla bile batıyor insan. Hadi ben alıyorum ama ya başkaları? Daha geçen markette bir teyze aldığı bir tane çayı kasada bıraktı fiyatını duyunca. İnsanın içi eziliyor. O sebeple geleceğimi olumlu etkileyecek bir sınava para verirken pek tereddüt etmiyorum.
Cok dogru seyler yazmıssınız maalesef cok kotu duruma geldık hele kı baska sehırlerde unıversıte okuyanlar ıcın. Oyle bos seylere gereksız para verıyoruz kı gelecegımız ıcın bu verecegımız para gozumuze gelmemesı gerekır lakın maalesef gozumuze gelıyor. Bogazdan gecenler ıcın bır sorun yok lakın gelecegın ıcın maalesef var :) Boyle bır dunyadayız ıste
200₺ de vermem cikolataya sokaktan mı topluyosun parayi
Farzı misal söyledim onu. Birkaç parça yiyecek alsanız batıyorsunuz zaten. Bir cips yirmi küsür. Eskiden iki liraydı. Hem de çok eski değil. Iki günde en sevdiğim çikolatam bir lira artmış. Bunlar normal değil. Siz de hep tersinden anlıyorsunuz nedense.
Maalesef her hafta her ay farklı fıyatlar ıle karsı karsıya kalıyoruz. Eskıden bıskrem buskıvının fıyatı stabıldı cok artmazdı kı artsa yılda 2 yılda artardı. Paranı her daım ona gore goturur alırdım cocukken. Sımdı annem mesela markete gıdıp bunları al dedıgınde lısteye bakıyorum dusundugum normal fıyat gecen haftanın fıyatı olarak hesaplarken marketten cıktıgımda ıse cok farklı fıyatlar ıle karsı karsıya kalıyorum. Arjantın son 10 yılda enflasyon bataklıgına dustu ve durumları cok vahım. Bır restoran a gıdıp yemek yedıgınızde deste deste para verıyorsunuz. Ilerde bız bu duruma duserız korkusu var uzerımde. Turkıye 1 tl arjantının 12 13 tl sıne tekabul edıyor orada gayrı para bozdurma yerlerı var bunu 20 ye kadar cıkarabılrsınız. Turkıye eskı ekonomık kosulda olsaydı bunu orada 40 50 tl ye kadar cıkarabılrıdınız Bızım paramızın en degerlı olan ulkesı Arjantın ınanıyorum kı ılerıkı zamanlarda bu oran duser turkıyenın ekonomık sıkıntıları bu sekılde devam ederse ısımız cok zor.
Çıköış sorularla dene
Bu da mantıklı
Ne okuyosun
başvurular bitmedi mi la
Bitmedi demek ki sorduguma göre
ay ay sinire bak sinire :d yerim senin sinirini
boş ver seneye girersin