AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kpss boş iş zaten atama sayısı çok çok az olacak bu sene
Parayı yatırmış bulundum maalesef
Geçmiş olsun ozaman. Taa geçen seneden beri kamuya personel alımlarının azaltılacağı söyleniyordu, geçtiğimiz ay bakanlık duyurdu kamuda tasarrufa ve kemer sıkmaya gidileceği izin memur alımları çok az olacak.
Evet ilk kez girecektim zaten yalan oldu o da. Zaten bana kalsa bırak memuriyeti bu ülkeden kaçar giderim. Sürekli alttan alta yeni anayasa diyip duruyorlar. Daha da bozmadan giderim umarım. Çok para değil biraz huzur ve geçim bana yeter 😇
Yaşın kaç? Ne mezunusun? Ben bu ülkeden kaçıp gidiyorum yakında sana da tavsiye ederim. Kpss'ye harcayacağın enerjiyi İngilizce veya Almanca öğrenmeye harca bu ülke bitti artık.
27 uluslararası ilişkiler mezunuyum. Evet bende dile zaman harcıyorum. .. Nasıl gidiyorsunuz? Sizin adınıza sevindim gerçekten. Bu ülkenin gençlerini soğuttular ülkeden böyle böyle.
Ben pastacıyım Almanya'da işveren buldum, sözleşme imzaladık şimdi vizemi bekliyorum, gelince biletimi alıp gidicem.
Vizeler de çok geri çeviriliyormuş.. Umarım gidersin kendini kurtarır insan gibi yaşarsın burada sttin sene çalışsan olmaz çünkü 😌
Çalışma vizesi geri çevrilmiyor ya genelde turist olanları geri çeviriyorlar çünkü bizim insanımız gidip orada illegal olarak kalmaya çalışıyor, çalışma vizesinde zaten ön onayı alıyorsun yeter ki vasıflı bir iş bul ve dil bilgisini karşıla.
Herkes Türkiye mi her mülteciyi alsın
. Anladım umarım hemencecik halledersin..
Kolay gelsin basarilar
Sağolun
özel sektöre girmeyi de gözardı etmeyin.
3 sene atama yok zaten parayı yatırmış bulundum diye giriyorum. Özel sektör köleliğine devam sonra.
:) memuriyet yatışı cazip geliyor değilmi.
Memuriyet yatışı değil özel sektör köleliği sevmiyorum hele bizim ülkede üç kuruş para alıyorsun 3 kişinin işini yapıyorsun. Ne düzgün tatilin var ne mesai ücretin ne yan hakların. ..
İnsan mısın robot musun belli değil. Memuriyet çok mu iyi tabiki değil ama ekstra iş yükün yok alacağın maaş yine idare eder ki bi araba bile almak için yine yıllarca borç ödüyorsun memurlukta bile. Bizim ülkede özel sektör istemeyene tembel gözüyle bakılıyor da ne kadar sömürüldüğünü görmüyorlar. En yüksek vergi veren en düşük maaş alan en az yan hakkı olan iş güvencesi olan özel sektör asgari ücretli..
Evet çok iyi kazanan var ama oranlara bakarsanız özel sektör asgari ücretli demek ya. Yani olay memuriyet yatışı değil özel sektör sömürüsü. 😊
Kendin üretmek , işveren olmak gibi bir hayalin yok mu?
Bunu bende çok düşündüm. Ama iyi bir alan bulamadım.
Hangi şehirdesin?
Bodrum
Atama yok boşa girmeyin
Parayı yatırmış bulundum 1 senemi evde ayırdım ama çok şükür çok çalışmadım.. Yine gireceğim de bi beklentim yok. O açiklama sağ olsun ülkeden de beklentim kalmadı.
Seneye girecem.
Hangi alandan
Okul öncesi
bu sene yüksek puan alsan da atanamazsın
Evet parayı yatırmış bulundum 🥲
Seneye İnşallah düşünüyorum
Bence 3 sene girme atanmak için. Açuklamada açık açık atanamazsınız dedi.
Ya öyle mi oluyo
25 değil 26 da girmeni tavsiye ederim en azından hem iyi çalışırsın hemde 2 yıl puanın geçerli olur.
Him o zaman çalışayım
Bol şans 🍀
Teşekkür ederim sizede
🙏🙏