Eğitim & Kariyer Bu sene KPSS'ye gireceğim, bir daha ne zaman girebilirim? RaskolnikovunBaltası Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlr bu sene deprem bölgesinde ücret alınmıyor diye gireyim dedim ama hiç çalışmadım seneye tekrar girebilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim Bu sene KPSS'ye gireceğim, bir daha ne zaman girebilirim? Cevapla KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, evet seneye tekrar girebilirsiniz yani hiçbir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 1 0 Yorumla
KimeÇektimBen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Önlisan / Lise 2 yılda bir ( bunlar çift sayı olan yıllar 2018-2020-2022 gibi) Linsans mezunları ise her yıl girebilir 1 0 Yorumla
The8andjunhui34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kpss 2 senede bir oluyor ama lisans kpss olabilir 3 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, evet seneye tekrar girebilirsiniz yani hiçbir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Önlisan / Lise 2 yılda bir ( bunlar çift sayı olan yıllar 2018-2020-2022 gibi) Linsans mezunları ise her yıl girebilir
Kpss 2 senede bir oluyor ama lisans kpss olabilir
Evet
İstediğin zamsn gir
Evet