* Getir götür işi kayıt evrak takip çakılı kadro duruma göre değişir
* üstelik alacak kurum da hangi kanun maddesine göre alacağı yazar
* Onlar devlet memuru değil amele 7/24 çalışıyor
* 08.00 - &
* Bilgisayar ile bağlantısı var çünkü onlar hijyen sorumlusu değiller. Elinde pas pas alıp büro temizleyecek halleri yok..
03 Yorumla- +1 yıl
Amele mi..🤦Beni aydınlattığınız için sonsuz teşekkürler..
- +1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir büro personeli, bir şirket, kuruluş veya kurumun ofis ortamında çeşitli görevleri yerine getiren bir kişidir. Büro personeli genellikle idari destek sağlar ve işyerindeki günlük operasyonların düzgün şekilde yürütülmesine yardımcı olur. İşlerinin doğası şirketin büyüklüğüne, sektöre ve spesifik pozisyona bağlı olarak değişebilir E-postaların yanıtlanması, telefon görüşmelerinin yönlendirilmesi ve ziyaretçilerle ilgilenme gibi iletişimle ilgili görevler. Belgelerin hazırlanması, fotokopi çekme, tarama yapma, posta dağıtma, dosyalama ve veritabanı yönetimi gibi dökümantasyon işlemleri. Toplantıların ve etkinliklerin düzenlenmesi, rezervasyonların yapılması, davetiyelerin gönderilmesi, malzemelerin hazırlanması ve gerekli düzenlemelerin yapılması. Ofis malzemelerinin envanterinin takibi, sipariş verme, tedarikçilerle iletişim kurma ve stok yönetimi.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdı üzerinde büroda çalışır yazı yazar, evrak takibi yapar, personelleri takip eder, genel bir iş yani.
Belli kurumlarda sınavlar girersin. Maaşı şu ana Lisans mezunları için yaklaşık 14.000 civarında, Cumartesi, Pazar tatil. Boş bulunan farklı illere tayin olabilirsin. Zoraki tayin genelde yoktur. Kolay kolay işten atılmazsın. Belli bir iş vardır sadece onları yaparsın, fazla yorulmazsın.
Şu anda zaten Her personele bilgisayar veriliyor, yazışmalar bilgisayar ile yapılıyor. Paket program kullanılır.
Günümüzde Bilgisayarlar olmazsa olmazlardan.24 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim az da olsa bilginiz oldu ise.
- +1 yıl
Evet çok bilgilendirici oldu☺️
- +1 yıl
Hocam işe başlangıç süreci nasıl işliyor? İş öğrenme kavrama sürecinde yardımcı olan var mı?
+1 yılBüro personeli ya da düz memurluk -eğer devletten bahsediyorsak- rutin belli işleri yapar. veri girişi, evrak tasnifi, dosyalama, santral gibi işleri yürütür. kurumuna göre kadrosu değişiyor. örneğin üniversiteler çakılı kadro. bir sonraki kpssye kadar ya da kpss puanın yoksa ömür boyu çakılıdır.
05 Yorumla- +1 yıl
Sizce 1 ömür yapılır mı, ya da ilerde yükselme durumu var mı, teşekkür ederim bu arada🙏
- +1 yıl
Kurumuna göre değişir. siz kendinizi geliştir iseniz, üstüne bir şeyler katar iseniz elbette yükselebilirsiniz. mesele mezuniyetiniz nedir.
- +1 yıl
Haklısınız🙏
- +1 yıl
657 sayılı Devlet Memurları kanuna göre görevinden istifa eden memurlar belirlenen şartlara göre görevlerine geri dönebilirler. Ancak eğer istifa iki defadan fazla olmuşsa bu haklarını kaybedeler ve memuriyete geri dönüşleri olmaz.
- +1 yıl
Yok yok farklı bakanlık olursa peki.. diyelim büro personelinden ya da mübaşirlikten atandım. Sonra Sağlık bakanlığı da alıma çıktı bı kaç ay sonra diyelim ordan da atanırsam , sağlık bakanlığına geçiş yapabilir miyim? 1 sene cezası varmış diye duymuştum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılNe olduğunu bilmeden atandım mi? Demek ki torpilin sağlam. Yandaşsın
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bunu yazarken beynini bi kenarda bıraktın. Kafa yapısına bak ya.. 2 saniye de verdiğim tüm emeği çöpe attı kadın.
+1 yılyazışmalar misafir karşılama
08 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
rica ederim başarılsar resmi kurmsa desimal dosya palnı bilmelısin
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum maalesef 😄 henüz atanmadım ilanlarda görünce tercih vermezdim ama artık düşünebilirim🙏
- +1 yıl
çok zor değil baan sor takıldığı ben destek olurum
- +1 yıl
Öyle mi çok saolun
- +1 yıl
tabi sizde sağolun umarım atanırsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, her şey gönlünüzce olsun🌷🙏
- +1 yıl
teşekkürler sizinde öyle
+1 yılAtandin mi
02 Yorumla- +1 yıl