+1 yılDgs ile hemşirelik bölümü okumak ve yeniden fark derslerini koyunca belki de 4 sene yeniden okul okumak. Başarabilirsiniz bence oturup kpss ye hazırlan. Okul okumak gerçekten masraflı bi işlem.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılhemşirelik daha prestijli ama hangisi daha çok kazanıyor bilmem
00 Yorumla Kolay değil ama imkansızdı değil hepsi senin emeğine bakar
10 Yorumla
+1 yılAnesteziden geçiliyor mı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 320 cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma neden peki
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnestezi hemsirelikten daha iyi degilmi ki
Cevap sahibi+1 yılBosversene cevreni anestezi iyidir bence cunku hemsire olup acilde felan calisican daha yogun oralar
Cevap sahibi+1 yılBen askeri personelim bir kac defa saglik egitimi aldim saglikcilarinda nasil calistigini goruyorum sonucta
Cevap sahibi+1 yılHakkinda hayirlisi olsun kardesim ama sen içinden gelene yönel dis cevreye cok kulak asma kafani karistirma boş ver milleti benim tavsiyem bu sana
Cevap sahibi+1 yılKardesim aramizdaki yas farkini benim tecrubem olarak düşün ona gore karsr ver gercekten her soyleyene kulak asma icinden gelene yonel
Cevap sahibi+1 yılDogru olan senin kendinle olan muhaseben bunu meslek edineceksen hangisine yatkın isen onu sec disaridan herkes bilgi verir konusa cok olur ama kim iyi kim kötülüğüne konusuyor bilemezsin o yuzden birazda kendi dusuncelerini önemse
Cevap sahibi+1 yılKendine ozguvenin olsun her zman ve en onemlisinsenin ne istedigin
Cevap sahibi+1 yılBeni bir komutanım yonlendirdi askerden terhis olduktan sonra cunku askerligi seviyordum sen yaparsin vs dedi iste maasin iyi okur felan dedi markette çalışıyordum o sekilde girdim
Cevap sahibi+1 yılKardesim cok yorucu cok yipratici ya yasanilanlsr kolay degil saglikli bir dusunce yapisina ait birisi degilim
Cevap sahibi+1 yıl32 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hakkindaki dusuncen icin neysem oyum kardesim ben , umarim yipratmaz sagol
sıkı çalışman gerek.
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar