Kızlar Bir Adım Öne Üniversite okurken sigortalı bir işte çalışabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Okul varken sigortalı bir işe de giri çalışmak istiyorum Üniversite okurken sigortalı bir işte çalışabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, üniversite okurken sigortalı bir işte çalışabiliyorsunuz evet bir sıkıntı olmuyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
susucaniiim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hafta ici her gün benimki bölüme göre değişiyor ama hafta sonu hiçbir bölümde yok 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hafta için beş gün saat bölüme göre değişir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, üniversite okurken sigortalı bir işte çalışabiliyorsunuz evet bir sıkıntı olmuyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hafta ici her gün benimki bölüme göre değişiyor ama hafta sonu hiçbir bölümde yok
Hafta için beş gün saat bölüme göre değişir.