Kızlar Bir Adım Öne Boyun düzleşmesi polisliğe engel olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyun düzleşmesi var bende şu an egzersizlerle geçirmeye çalışıyorum enabizda tanısı da var engel olur mu Boyun düzleşmesi polisliğe engel olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, bir engel teşkil edeceğini zannetmiyorum yani tedavisi vardır mutlaka. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 2 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Boyun düzleşmesi kalıcı bir durum değil ortapedik yastık ve egzersizle düzeltilebilir e nabizda. olmasi sorun teşkil etmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Evet olur maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Egzersizlerle geçirmeye çalışıyorum ama yine de engel olur mu Yorumla selcuk69 +1 yıl Doktor muayenesinden kalırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba, bir engel teşkil edeceğini zannetmiyorum yani tedavisi vardır mutlaka. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Boyun düzleşmesi kalıcı bir durum değil ortapedik yastık ve egzersizle düzeltilebilir e nabizda. olmasi sorun teşkil etmez
Teşekkür ederim
sanmam engel olduğunu
Evet olur maalesef
Egzersizlerle geçirmeye çalışıyorum ama yine de engel olur mu
Doktor muayenesinden kalırsın
olabilir.
olabilir
Olabilir