- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben aşıksam evlenirdim tabi ki de benim için önemli olan anlaşabilmek. anlaşıyorsak ve para olarak durumumuz iyiyse evlenirdim. Bir ilişkinin başarılı olması, kişilerin eğitim seviyelerine bağlı değildir. Birçok faktör bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesinde etkili olabilir, ancak kişilerin eğitim seviyesi kesinlikle bu faktörlerden biri değildir. Eğitim seviyesi ne olursa olsun, iki kişinin birbirlerine saygı duyması, birbirlerini anlamaya çalışması, birbirleriyle uyumlu olmaları ve ortak ilgi alanlarına sahip olmaları gibi faktörler, bir ilişkinin sağlıklı olmasına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi..
Eğer memur olacaksan okuman gerekir olmayacaksan gerek yok.
Üniversite okumak bu zamanda çok önemli değil artık..
Bu zamanda ya torpilin olacak ya da işin de iyi olacan iş bulmak için.
Gönlüne gore de Birisini bulursun..
Ben Üniversite okudum keşke okumasaydim diyorum
00 Yorumla
+1 yılÇalışan ve güçlü kadın isterim yani ve ekonomi mâlum
02 Yorumla- +1 yıl
Tşkler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılÇarık çarıkla Sarık sarıkla üniversite okumuş biriyle okumamış biri bir ömür Ne konuşacak aşk sevgi her şeyi halletmiyor aynı dili konuşmak benzer Hayat tarzlarına sahip olmak gerekir Örneğin kitap okuyan biriyle okumayan biri arasında mutlaka çatışma olur
13 Yorumla- +1 yıl
Lise mezunları cahil değil ki, kırıcı oldu.
- +1 yıl
Dostum ben cahiller demedim Hayat tarzları farklı dedim
İnşaat oto sanayi terzi aşçı tornacı şoför futbolcu vs vs yüzlerce meslek var ilkokul mezunu lise mezunu fakat ülke çapında ünlüler ve aranılan insanlar. Üniversite sadece mesleki eğitim merkezi.
00 YorumlaÖnemli olan üniversite okumuş olması değil kendini gelistirmiş ve bir mesleği, bağımsızliğı olması.
13 Yorumla- +1 yıl
Okumadan holding sahibi olanları var. Ticaret , okumamış insanlar için en iyi seçenek işi öğrenirsin yaparsın veya satış temsilcisi olursun yükselerek müdür yardımcısı olabilirsin. Senelerce çalışıyorsun performansın iyiyse sınava sokuyorlar ve yükseliyorsun. Kısaca bir işi iyi bilmenin okumakla alakası yok.
Olur ama sen nasıl birini arıyorsun önemli olan aradığın insandaki tecrübeler sende var mı yaşanmışlıklar var mı onu değerlendir. Yoksa hiç okumamış kızlarda birini buluyor ama nasıl birini buluyor ona dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılBen asıl kafa yapısı bu ve benzeri şeyler düşünen biriyle olmam. Aşk dediğimiz şey bu tür şeylere bakmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
O kişinin tanımaktan kastı Üniversite mezunu olup olmamasıysa ve birini tanımak için böyle bir kriter arıyorsa orada aradığı şey aşk değil mantıktır.
- +1 yıl
Ben aşk aranır demiyorum zaten. Biriyle bir yola adım atma düşüncesi olan birisinin aklındaki kriter eğer üniversite mezunu biriyse ondan da aşk olmaz diyorum. Umarım anlatabilmişimdir kendimi...
+1 yılhukuk ogrencisiydim kendime vakit ayirmak icin dondurdum devam eder miyim bilmiyorum acikcasi universite bitirmek mentale de bagli, statu degil en azindan benim icin askim su an baslayamiyor oldugun icin sana bu sekilde geliyor gercekten tip bolumunde okuyup kendine vakit ayirmak icin birakan arkadaslarim var istersen aciktan bile bitirebilirsib hazir hissettigin zaman bu konuya uzuluyorsan lutfen uzulme bebisim
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde ülkemizde üniversite kavramının içi boş. üniversite okuyan bazı kişilerle bile olmaz. Ama kendinizi belli bir alanda uzman olacak seviyeye kadar geliştirirseniz bir sorun kalmaz. Seviye eşitlenir. Sonuçta ODTÜ'de okuyanlar üniversite okumayan biri denk olamaz zaten ortak yönü de pek olmaz.
00 YorumlaOlur kendini geliştiydiyse ve gelişime açıksa neden olmasın. Zaten TR de eğitim sistemi berbat farketmiyor üni okumuş okumamış özetle her şey kişinin kendisinde bitiyor
00 Yorumla
+1 yılOlur ortalık okuyan cahil dolu olmaya başladı zaten
117 Yorumla- +1 yıl
Niye olmasın
- +1 yıl
Sende mübarek insan çekiyorsun heralde cinsleri kendine
- +1 yıl
Belli net her konuda çok fazla olumsuzsun. Karamsarlık olumsuzluk bir bütün olsaydı eğer senden olur gibi. Çok fazla duyguların bu konuda. Tavsiye vermek belki haddime değil ama biraz kendini rahat tut. Çok düşünen çok delirir.
- +1 yıl
Hayat yarıştırması yapmam asla. Hayatına yön verirsin sende çok fazla sürmez
- +1 yıl
Son raddeye gelmemişsin belli ki ondandır
- +1 yıl
Öncelikle ailen dışında sana kötü hissettiren ne varsa hayatından çıkar bunu aniden yap. Beklemeye alırsan eğer kısır döngü gibi olur bir işe yaramaz. Sevmediğin her şeyden uzaklaşarak kendine bir enerji sağlarsın.
- +1 yıl
Sen ölmüşsün ya yaşadığına emin miisn sen. Ne yaşadın bilmiyorum ama canlı cenaze olmuşsun. Sen bi kedi sahiplen bence
- +1 yıl
Doğrudur valla üzücü açıkçası çok gençsin gezip tozman gereken yerde bir hayatının olmadığını düşünüp ona göre yaşamak.. Allah yardımcın olsun
Eğitim düzeyi benim için önemli değil, benim önemli olan kişisel gelişimini tamamlamış ve kendini geliştirmiş olması.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki? Karşımdaki insanı eğitim seviyesine göre asla yargılamam ve kimsenin de kimseyi bu yüzden yargılamaması gerekiyor.
00 YorumlaŞu devirde bir insanın üniversite okuyup okumamasi önemli değil karakterini kendini ne kadr gelistirdg önemli
00 Yorumlahayatını başka türlü planlamışsa, başarılıysa çalışıyorsa evde oturmuyorsa kendini geliştirmişse olur
00 Yorumlaneden olmasın? insanın kalitesini ne okuduğu veya hangi mevkide olduğu göstermiyor.
018 Yorumla- +1 yıl
:) ben öyle düşünmedim.. bence bazı konularda haksızlık yapma ne kendine ne okumamış olan insanlara.. kaliteden kastım kendine ve çevresine iyi biri olabilmek kendini geliştebilmiş olamk.. bunun içinde illa üni okumuş olman gerekmiyor diye düşünüyorum.. üni de olup çok adi insanlar gördüm ben.. bence zamanla sende bu tarz şeylere şahit olacaksın..
- +1 yıl
Bunu nasil anladin? Sana verdigim akil sadece okumamış olsan bile iyi bir insan kaliteli bir insan olabilirsin. ve bende diyorim ki okumamis insan da iyidir, kendini geliştirebilir, benim okudugum bolumle yaptigim isin alaksi yok mesela, kendimi farkli konularda gelistirdim ve diplom olmadigi halde cok farkli bir sektörde kariyer yaptim..
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz bu tür şeyler, sadece mesele anlaşıp anlaşamamak huzurluk çıkaran biriyle asla birlikte olmam
00 Yorumla Olmaz…Bizim için değil de karşı taraf etmiyor görünse de ediyor mutlaka…
02 YorumlaBende okumadım bu sene tekrar sınava gireceğim kazanabilirsem inşAllah
Olur yani bir insanın okul düzeyi önemli olmamalıdır00 YorumlaÜniversite diploması olduğu halde cahil kaynıyor ülke
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaçıncı sınıfta bıraktığına göre değişir mesela ben 8. yılımda bırakmıştım
00 Yorumla Neden olmasın bunların ne önemi var heleki kızlar için
00 Yorumla
+1 yılOkuyunca ne oluyor peki.. önemli olan vicdani ahlaki. Tembel olmaması
00 YorumlaOlur ama öğrenmeyi hiç bırakmamış ve çalışmaktan hiç kendini alıkoymayan biri olmalı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın. Ayrıca yaşın geç değil ki gayet normal bir yaş üniversiteye başlamak için
00 Yorumla Olur neden olmasın bilmediği şeyleri ben öğretirim hatta okumak isterse de destek olurum...
00 YorumlaBen de yarıda bıraktım sıkıntı yok devamm, beğenen böyle beğensin
00 Yorumla
+1 yılOkuyup cahil kalmış bir sürü insan tanıyorum ve ben onlara "yarı cahil " diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitim düzeyi kriter değil. İsterse okul bile okumamış olsun. Ben kendini geliştirme çabasına bakarım insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite okumuşuyla denedim olmadı. Keşke denemeseydim
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabi ki. Ama bu sorulara burada samimi cevap bulamazsın. Çok az düşünebilen bir kitleye boyle soru sorulmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılüniversite okumamış değil okulu yarıda bırakmış yani "college dropout" "higschool dropout" değil
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Diplomalı cahil olmaktansa ilkokul mezunu olsun olgun olsun
00 YorumlaBütün zeki insanlar üniverste bırakmış iyi ki bırakmışım diyorlar... ve zeki , başarılı, zenginler üni okumayanlada olur hele bu devirde
00 Yorumla
+1 yılAşk/Evliliğin şartları mı, kuralları mı olur da haberim mi yok?
02 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın @aichaa bir ben haksızım.
+1 yılYani böyle bir zorunluluğu kendine getirme tabiki olur :-)
00 Yorumla
+1 yılOlur tatlım konuşmasına oturmasına herşeyden önemlisi merhametli olmasına bak gerisi hallolır
00 YorumlaNeden olmasın unv okuduysa evlilik için neşter mi yapmış oluyor
00 YorumlaSöylenecek çok şey var ama direk cevap vermek istiyorum ; olur , neden olmasın...
00 Yorumlaolur olmasınada, okulu bırakmana üzüldüm.
011 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden devam edemiyorsun bölümün neydi
02 Yorumla
+1 yılBu benim için bir kriter değil
00 YorumlaOkula mezuniyete bakan birisiyle olmaz esas
00 YorumlaBenim için bı önemi yok
00 Yorumla
+1 yılCahilim zihnimi kafa yapımı geliştirmem lazın
06 Yorumla- +1 yıl
30-40 yaşlarından sonra gene üniversite açıktan okuyabilir miyim
- +1 yıl
60 yasinda da aciktan universite bitiren var istemen yeter
- +1 yıl
@heleniskosto o iyi ben zihin ve piskolojinyapımı anca toparlarım bir yandan da gelişime bakim
- +1 yıl
mentali toparlamadan okunmuyor zaten hazir hissettiginde baslarsin basarilar simdiden
- +1 yıl
@heleniskosto beyin yapım baya geride sitreste yapıyorum
- +1 yıl
2015 mezunuyum 2017 beri ders çalısmıyorum hiç bilgim yok müfredatla ilgim yok zaten yapısal olarakta üniversite kafasında gelişiminde değilim
+1 yılParası varsa üniversitesiye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılOkumasını isterdim. Kararsızım
00 Yorumla
+1 yılOlur, illa birinin üniversiteli olması şart değil
00 Yorumla
+1 yılBu gidisle bende bırakcam gibi görünüyo
00 Yorumla
+1 yıldavul dengi dengine
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirmişse tahsili önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında erkekler için daha iyi
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın erkekten daha az kazanmalı
Cevap sahibi+1 yılHayır erkek doğasına daha uygun, mutlu, huzurlu bir hayatınız olur.
- +1 yıl
varossun erko ya varossun
- +1 yıl
ilkel cagdaki doga kavramini simdiye yansitacak kadar varossun allah akil fikir versin
Cevap sahibi+1 yıl@heleniskosto Sen de saygısızsın
- +1 yıl
sen cok mu saygilisin canim benim
+1 yılTabii ki olur Önemli olan kişilik kalitesi
00 YorumlaOlur neden olmasın. her şey eğitim değil
00 YorumlaEn guzeli okumak zorunda degilsen zaten anladinmi
06 Yorumlazengınmi
08 Yorumla
+1 yılolmazmı ayşooo
02 Yorumla- +1 yıl
Tmmdır ayçacım
+1 yılStatü bu kadar önemli bir şey değil bence
02 Yorumla
+1 yılEvet üniversite okumamış biriyle olunur. :)
10 Yorumla
+1 yılOlur.
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz cahal 🤣🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem