Başka yollardan para kazanmayı düşünüyorum. yabancı dil öğreniyorum falan filan neyse işte..
Üniversite okumamış bir kız nasıldır sizin gözünüzde?
Üniversite okumamış bir kız nasıldır sizin gözünüzde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben birinin üniversite okumasını isterim, bu bilgiyle, parayla veya başka bir şeyle alakalı değil. Hayatta bu duyguyu da tatsınlar. Farklı ortamlarıda görsünler. Tabi okumak istemeyen okumaz bu onun kararı, kendini çok farklı şeylerde başarılı kılabilir. Dediğim gibi sadece bu duyguyuda tatmasını istediğim için okunması taraftarıyım
Kendini geliştirip eline bir iş alırsan ezilmezsin. Ancak çoğu üniversite okumayan kız bir süre kasiyerlik vb iş yaptıktan sonra ileride koca eline bakıyor. Bu durumdaki birisi ister dereceyle mezun olmuş olsun, ezilir.
bende öyle yapacağım zaten. sanki üniversite okuyanlar kendilerini çok geliştiriyor.
şu an İngiliz filolojisi son sınıftayım ve hala İngilizceyi konuşamayan insanlar var. Dediğim gibi kıstas üniversite mezunu olmak değil. Bu ülkede kendini geliştiremediğin sürece işsiz kalırsın zaten.
biliyorum
Eziklik okul bitirmekle giderilmiyor.
Hatta lise mezunlarının durumu şu günkü Türkiye'de üniversite mezunlarından daha iyi bence..
Kendi işini yapıyorsan alın terinle para kazanıyorsan niye ezilecekmişsin ki?
bence de okul bitmekle giderilmiyor. bu babamın fikri işte ezerler seni bilmem ne diyor.
insanlar sana bunun için saygı gösterecekse hiç göstermesinler bana göre
Bir diploma parçası için dünyaya gönderilmiş olamayız bu çok saçma !
Başka bir amacı olmalı öyle değil mi?
çok çok katılıyorum !
Çağımızda üniversite okumayana cahil okuyanada yollu olarak bakılıyor. İki düşünceninde canı cehenneme. Herkes herseyi düşünür. Benim için Üniversite okumak bir artı veya eksi değil.
bencede değil. kaç tane arkadaşım var üniversite bitiren hepsi normal insanlar akşama pişireceği yemeği düşünen. ne var bu üniversitede nesi abartılıyor bu kadar anlamıyorum. tamam tecrübe bilgi falan filan ama insanın kendisine bağlı bu.
Takma kafana. Önemsiz birsey bu.
babam için değil işte. illa en azından 2 yıllık bişey oku diyor. of.
Valla baban mantıklı düşünmüyor galiba ama oku bir bölüm ne olacak. En azından sevdiğin bir bölüm oku.
evet hiç mantıklı değil hemde. okuyacağım zaten ya mecbur çok baskı yapıyor.
Cevap
5Cevap
Bence uniyle ölçülmemeli bir insanin gücü zekasi. Bende okumadim ama uni bitirmis arkadaslarimdan cok daha iyi kazaniyorum ve çok mutluyum. Sen sadece kendine bir hedef belirle ve icinden ne geliyorsa onu basarmaya calis.
bencede. ne konuda çalışıyorsun sormam ayıp olmazsa?
yapacağım.
ne güzel.. hayırlı işler.
bunun kendini geliştirmekle ilgisi var gündemi takip et kitap gazete oku ne biliyim yeni tatlar dene evde.. o kadar çok üni mezunu var ki beş para etmeyen
anca kendini okudugu uniden ibaret sanan insanlar tarafindan ezilirsin
ama onlari kaale alinmayacak kadar önemsiz
haklısın.
her kız üni okuyacak diye bir kaide yok hiç okumamış olsun bişey farketmez.
Kendini geliştirirsen neden ezileceksin.
tabii ki de, babam ezilirsin diyor.
kendini ezdirmesen sıkıntı olmaz
hem çalışıp hem okuyan en idealidir :)
kafanı kullanamssan ezilirsin
Açıktan oku zor bişi değil ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar