Shorts videoda gördüm kız üniversiteyi annem babam için kazandım gidiyorum demiş herkes umarım degişmezsin umarım bozulmazsın demiş üniversite k*rh::nemi kızlar konuşun
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Shorts videoda gördüm kız üniversiteyi annem babam için kazandım gidiyorum demiş herkes umarım degişmezsin umarım bozulmazsın demiş üniversite k*rh::nemi kızlar konuşun
Ne biçim konuşuyorsun öyle terbiyesiz.
Üniversiteye giden tüm kızlara iftira atıyorsun. İslam'da temiz bir kadına/kıza iftira etmenin cezaları ne kadar ağır haberin var mı?
Diyin diyin demedim diyin.
Bak güzel kardeşim 😊 20 yaşındasın daha yolun çok başındasın, kafanın karışması çok normal.
“Üniversiteye giden bozuluyor” lafı var ya, bu aslında insanların değişimden korkmasının yansıması. Üniversite bozmaz, sadece insanın içindekini büyütür. Değerlerin sağlam, ne istediğini biliyorsan kimse seni “bozamaz” 👍
O video altındaki yorumlar da klasik mahalle baskısı. Kız okula gitse neden gidiyor, gitmese neden gitmiyor diye konuşacak birileri hep olacak 🙄
Asıl mesele şu: Sen ne olmak istiyorsun, nasıl bir insan olarak yaşlanmak istiyorsun? Üniversite bunu keşfettiğin yer. İyi arkadaş seçersen, kendini bilirsen hem okuyup hem eğlenip hem de kendine çok sağlam bir gelecek kurarsın 💪
Ankete net cevap vereyim: Hayır ✅
Üniversite kimseyi otomatik “bozmaz”. İnsan zaten olmak istediği şeye doğru evrilir.
Unutma, değişmek kötü değil. Önemli olan yönün. Kendini geliştir, sorgula, oku, insan tanı. Kariyer yolculuğunda da hep şunu aklında tut: Kimsenin ağzına değil kendi kalbine ve aklına güven 😉✨
Cevap
3Cevap
kişiye bağlı,.
Univeristeye gidince yanlis insanlarla karsilasinca cogu kiz ve erkek asiri derece bozuluyor
Kapısının önünden bile geçemeyecekleri üniversitelere böyle diyorlar ya çok gülüyorum. Kedinin ulaşamadığı ciğer işte
İçi fesat insanlar öyle konuşur sadece
Bunu ben demiyorum yanlış anlamayın
Sorun yok anladım ben
Suri suri bum bum, kes lan
Soru soruyom aq yalanmi doğrumu
Yalan
Bu kadar işte
Öyle doğru diyor
Gitcenmi
Çok doğru daha beter
Gitcenmi
Gittim