Kızlar Bir Adım Öne Dialog anlatım iletişim oyunculuk eğitimi ücreti ne kadar biliyor musunuz? Haftada kaç kez saat dersleri? Olaa2702 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dialog anlatım iletişim oyunculuk eğitimi ücreti ne kadar biliyor musunuz? Haftada kaç kez saat dersleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lahuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Sakın gitme arkadşaım bu konumun uzmanı önersin sana yerler hatta oyunculuk dünüyosan manajerlik desteği versin 0 2 Yorumla suküçük +1 yıl Bende gitmeyi düşünüyorum neden sakın dediniz Yorumla Aksşjdşwşwödlşrör 1 yıl O arkadaşınla nasıl iletişime geçebilirim yardımcı olması için Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Kursa göre değişir ama 10 bin 15 vin arası bişey haftada 2 gün 6 ay ile 4 ay sürebilir kursa göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçen yıl 6 bin falandı. Bende oyunculuk için gidecektim ama gidemedim. Bu aralar bi gidip görüşmeyi düşünüyorum. 0 1 Yorumla Olaa2702 +1 yıl Bende gitmek istiyorum ama simdi degilProfesyonel oyunculuk egitimi Almak istiyorum. Ayrica lutfen gittikten sonra bana da haber verebilirsiniz. Fiyat icin, haftada kaç kez, ders programi.Lutfen 😊 Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl aylık 2 bin demişlerdi bana fazla gelmişti 0 1 Yorumla Olaa2702 +1 yıl Craft oyunculuk atoylesine gidebilirsin ucret col yuksek degildi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın gitme arkadşaım bu konumun uzmanı önersin sana yerler hatta oyunculuk dünüyosan manajerlik desteği versin
Bende gitmeyi düşünüyorum neden sakın dediniz
O arkadaşınla nasıl iletişime geçebilirim yardımcı olması için
Kursa göre değişir ama 10 bin 15 vin arası bişey haftada 2 gün 6 ay ile 4 ay sürebilir kursa göre
Geçen yıl 6 bin falandı. Bende oyunculuk için gidecektim ama gidemedim. Bu aralar bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Bende gitmek istiyorum ama simdi degil
Profesyonel oyunculuk egitimi Almak istiyorum. Ayrica lutfen gittikten sonra bana da haber verebilirsiniz. Fiyat icin, haftada kaç kez, ders programi.
Lutfen 😊
Yerine göre değişiyordur bence fiyatları kaça gidiyorsun sen
aylık 2 bin demişlerdi bana fazla gelmişti
Craft oyunculuk atoylesine gidebilirsin ucret col yuksek degildi
Bilmiyorum
Aç arastir vvv