Dil öğrenirsen ve iyi bir eğitim alırsan iyi olabilir mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu size bağlı bir şey yani eğer hem mesleki anlamda kendinizi geliştirirseniz, hem de iyi bir eğitim alma konusunda istekli olursanız, vizyonunuzu da bu bağlamda geniş tutarsanız önü açık olabilir bu bölümün size. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDil öğrenip, iyi bir eğitim alıp tüm gün ayakta duracağın işi yapmazsın be... Tamam ben de tüm gün ayakta durduğum bir işte çalışıyorum, hatta şu an bugünün yorgunluğu geçmedi, sabah yine kalkıp işe gidip eşek gibi çalışacağım ama benim dilim de yok, eğitimim de çok iyi değil.. Eğitimim iyi olsa, dilim olsa misss gibi girer, rahat bir şirkette çalışırım.. Haftasonları da iznim olur.
00 Yorumla
+1 yılKuzenim aşçılık okudu lüks bir yerde de stajını tamamladı ama bir kaç hafta önce iş görüşmesine gittiğinde asgari maaş ile çalışmasını istediler ve kuzenim sinirlenip çıktı oradan. O yüzden önü açık mı bilmiyorum ama bence değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşlangıçta askari maaş alıyor evet sonra yükseliyor ama konumuna göre
- +1 yıl
Çoğu işler böyle zaten ama ne kadar sürede ne denli yükselme olur önemli bir konu. 40 yaşına geldiğinde de zengin olmanın bir önemi kalmaz bence.
Soran+1 yılTc hiç yorucu değil gerçekten
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda kendini ne kadar çok geliştirip özellikle Türk ve dünya mutfaklarını en iyi şekilde öğrenirsen her yerde aranan bir aşçı olursun ama bu konuda alacağın dil ve diğer eğitimlerinde çok önemli...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet önü açıktır
00 Yorumla
+1 yılNeye göre kime göre neden nasıl kader baki eczel naki el baki yüreğim kabei mati iktisadi mezhebi hanefiyi Vel Ard Hz ALi Muhammed ül nebi ya rasul ikram il bil kabili izzeti şeref kattunu izzin ya vahnu vahdani el kand el mun muzzafferallah kuntü unt may got diyebilesilicisilecesiğeceğim bir şey konusunda arzlarımı mahzar eyler amin der ve hayrında en hayrı şerrinde en şerrini dilerim
00 YorumlaHeves kırmak istemem ama çok para kazanmak istiyorsan uzak dur derim herkes çok şanslı olmuyor çünkü , hiç eğitim almamışla okulunu okumuş eğitimini almış insanlar aynı seviyede olabiliyor yani
06 Yorumla
Soran+1 yılAma dil bilen ile bilmeyen aynı konumda olmuyor
Soran+1 yılOkumayan insan çocukluğundan beri sektörde oluyor genel olarak
Soran+1 yılEvet benim amcamda aşçı ama eğitim almadı. Gastronomi okuyan arkadaşım vardı dil biliyor ve gerçekten uçuk miktarda kazanıyor
Soran+1 yılBen normalde anasınıfı öğretmeniyim istifa ettim
+1 yılElbette açık keşke aşçı olsaydım diyorum bazen her yerde iş var çünkü bir sürü şirketler, yemek fabrikaları, lokantalar var ülkede yemek yemeden durabilir mi insan aşçı lazım yemek içinde
00 YorumlaYemek, sağlık bunlar bitmeyrecek sektör hiçbir şey yapamasan mesleki aşçı olarak gider otellerde veya evlerde aşçı olursun
00 YorumlaEl lezzeti, yeterli tecrübe, çevre, dil, eğitim ve tabiki sıkı çalışmayla iyi yerlere gelinebilir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılİngilizce Gastronomi bölümü mezunu birisi tüm dünyada iş bulur
00 Yorumla
+1 yılGıda sektörü her zaman iş yapar kanki seni de aşçı yaptık
00 Yorumla
+1 yılEvet arkadaşım şimdi cruise gemisinde çalışmaya gidecek vizesini aldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir eğitimden kastın okuldan mi yoksa iyi bir şeften mi
08 Yorumla
Soran+1 yılOkul+chef
Soran+1 yılVe dil bilmek
Cevap sahibi+1 yılİyi bir şeften özel olarak eğitim almak baya masraflı ama yapabilirsen güzel olur tabi. Ama okula gitmeyip küçüklükten beri bu işi yapan çok insan var okul çok fazla bir şey öğretmez zaten. Dil öğrenmek de zor değil hiç okula gitmeyen de rahatlıkla dil öğrenir
Soran+1 yılHer şey yetenek yani kısacası
Cevap sahibi+1 yılHayır. Yeteneğin başarı da aman aman bir etkisi yok. En önemli olan çalışmaktır.
Soran+1 yılNormalde öğretmenim ben ama istifa ettim ve bu mesleği tercih etmek istiyorum dil öğrenmeye çalışıyorum umarım başarırım
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın. Azim edersen gayet olur. Normal işinden istifa edecek kadar bu işi istiyorsan önünde engel yoktur demektir. Çok çalışarak başarırsın.
Soran+1 yılÖğretmenlik yapamıyordum çok yoruluyordum ve aklım hep bu meslekteydi o yüzden sonucu kötü olsa bile başardım en azından demek istiyorum
+1 yılbende o meslegi yapcaktim iptal ettim is saatleri cok kötü gece calsiiyorsum hatta calismistim cok yorucu is ama gelecegi kesinlikle var isisz kalmassin ama maas cidden az gastronomie cok yorucu
00 Yorumla
+1 yılvalla ben cok pismanim 4 sene once gastronomi secmedigime
10 Yorumla
+1 yılDediğin gibi olursa iyi olur yani iyi eğitim almış ve dil bilmiş
00 Yorumla
+1 yılEn basitinden otellerde gurme olarak kolay iş bulabilirsin prestijli meslek🙏
00 Yorumlaİşinde iyiysen her türlü iş bulabilirsiniz yani
00 YorumlaDaima önü açıktır bir ömür boyu
00 YorumlaDil öğrenip kendini geliştirirsen mantıklı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık
00 Yorumla Ölmeyecek bir meslek
00 Yorumla
+1 yılsayılır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026