İşim yok gelecek kaygım var, ne yapacağım?

Olaylar yasandiginda o 11 ilin icerisinde bende vardim aslinda tamamen hayatin tesadufu dogma buyume istanbulluyum ailemde İstanbul'da 2020 yilinda bir sirkette beyaz yaka olarak calisiyordum altimda sirket arabasi bana ait bir ev tamamen keyfime gore calisma sistemim karisanim yok kotu gun yasandiginda sirketin bana tuttugu 5 katli binanin 3. Katindaydim. Olanlari anlatmayacagim agir pskolojik bir darbe yedim o sehire dayanamiyordum olanlari atlatamiyordum aileme olanlari anlattikca bana birak isi gel demeye basladilar ve bende oyle yaptim istifami verdim.. İstanbul'a dondum. 2 ay gecti koca 60 gün is bulamadim evdeyim kafayi yemek uzereyim sanki Kimsem yokmus gibi hissediyorum suanda oradakinden dahada kotuyum cunku isim yok gelecek kaygilarim var ve isin komik tarafi tamamen liyakat ile yukselmisdim lise diplomam vardi cirak olarak girdigim sirkette mavi yakadan beyaz yakaya yukselmisdim suanda bitik bir haldeyim ne yapacagim nasil yapcagim bilmiyorum bir cikis yolum yok cikmaz bir sokakdayim sanki mahvolmus haldeyim

İşim yok gelecek kaygım var, ne yapacağım?