18 yasındayım hiç işim yok istanbulda oturuyorum.Hiç bir meslek hakkında tecrübem,deneyimim yok.Hızlıyım,Yakışıklıyım,Hesabımda kuvvetli,Okulu bıraktım lise1 terk im.Hangi mesleğe girsem karlı olurum,İlerde boşa harcamamış olcagım bi meslek olsun çok zor olmasın,önerilerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılNe olursa olsun eğitimini bi tamamla.Çırak olarka başlayıp dükkan açma devri eskidi artık.Açıktan bitir liseyi.Kafan çalışıyor az çok biliyorsun sistemi.İstanbul gibi yerdesin.Cem Yılmazın da dediği gibi eğitim şart.Bence çıraklık eğitim veya açıktan liseyi oku,ondan sonra en doğru mesleği zaten bulacaksın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Hızlıyım,Yakışıklıyım,Hesabımda kuvvetli,Okulu bıraktım lise1 terk im.Hangi mesleğe girsem karlı olurum,İlerde boşa harcamamış olcagım bi meslek olsun çok zor olmasın"
Bu cümleyi tekrar tekrar oku. Kendi muhasebeni kendin yap.02 Yorumla
Soran+1 yılSende her soruya cevap yazcan illa :P
Cevap sahibi+1 yılSizler için varım ben.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 431 cevap paylaştı. olurum olacağım yaptım olucak gibi oldu. Garsonluk iyi bir başlangıç olur. Belkide emlakçılık.
02 Yorumla
Soran+1 yılGarsonluğu bende düşünüyordum ama,Saçma olcak belki ama :D Garsonlar kirli sakal bırakabiliyomu yani izin veriliyomu :D Kirli sakal çok yakışıyo bana nabim :P
Okulun bırakırsan mesleğin olmaz o zaman..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
millet o kadar okuyor iş bulamıyor. bence bir konuda usta ol nebiliyim kuaför gibi mesela. hem yakışıklısın diye kızlar sizin kuaföre gelir :D.
00 Yorumlakasiyerlik yapabilirsin hesabın kuvvettliyse sana uygun;)liseyi dışardan bitirme imkanın varsa dışardan bitir
00 Yorumlavala okumadıktan sonra işin zor bu hayata zor işler seni bekliyor
tarla toprak varmı peki02 Yorumla
Soran+1 yılAbi tek yol minibüsçülük heralde,Baba mesleğine devam edicem ozaman.Hani durumumuz çok iyi minibüs bizim evler falan var ama,Minibüs işi çok stresli çok zor bir iş daha kolay yapabilceğim iş istiyorum.Para var sadece fikir istiyorum.
+1 yılsenin işe girmen için iş başvuru formunda yakışıklı kriteri olan bir firma bulman lazım
00 Yorumlajigolo ol.. ama hızlı yapma bu işi :D
24 Yorumla
Soran+1 yılTmm tatlım söz senin için olucam :D
Soran+1 yılSen olgun değilmisin,yoksa olgunsun ama okadar değil dimi :P:P:P
Gizli Üye(36-45)+1 yılduvara uçan kafa at. belki mantıklı düşünmene yardımcı olur.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. önce acıktan liseyi bitirde..
00 Yorumlalıseyı bıtırmeyı dene once
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden hic bi cacık olmaz ..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılHızlıyım derken?!
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbayan kuaförü ol :D
00 Yorumla galeri aç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım