yazılım müh. hangi dalda ilerlemeliyim? devamlılığı güzel beni ileri taşıyabilecek bir alanda ilerlemek isterim önerisi olan?
sadece ilerideki hayatımda seçtiğim iş ve maaştan yakınmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yazılım müh. hangi dalda ilerlemeliyim? devamlılığı güzel beni ileri taşıyabilecek bir alanda ilerlemek isterim önerisi olan?
sadece ilerideki hayatımda seçtiğim iş ve maaştan yakınmak istemiyorum.
Dilden çok alanın önemli olduğunu düşünüyorum yapay zeka ve makine öğrenmesi alanlarına yönel en çok Python ve kütüphaneleri kullanılıyor diye duydum ama ekstra dillerde vardır illaki araştırabilirsin
Web yazılım için en temelde HTML/CSS bilmelisin. Sonrasında dinamik olarak PHP. Bu aşamaları kaydederken bir web tasarım yapmak senin için basit olur. Mantığı kavramak seni daha da azimlendirir. Daha fazlasını da yaparsın.
Python ile başladım ben hiçte pişman değilim. Bazıları C ile başlanır dese de C başlangıç için zor bir dil.
Cevap
10Cevap
Bence python ile başlayın
OO basit bir dil seç. Go kesinlikle öğren. java kısa vadede iyi kazandırır. Bunlar güncel durumlar. Veri mimarisi ve sanal zeka ise gelecek
OO yu anlamayanlar için, Object Oriented
bir bilgisayar teknik elamanı olarak yazılım müh diyom
Eğer derin matematikle uğraşabilirim diyorsan yapay zeka veya veri bilimini tavsiye ederim web tasarım işi iyice ele ayağa düştü ona hiç yönelmeni tavsiye etmem
Avukatlik veya muhendislik
Html en iyisi senin için
Okey 😊👍
Programlama dili için mi?
Alanı bilmiyorum ama dil olarak Python ile başla sonra Java, JavaScript, C# falan
HTML de olur hepsi birbirinden önemli
Ama başlangıç olarak Python ile başla hem en basit dil, mantığını, yazılımın nasıl işlediğini falan çözersin sonra diğer dilleri daha kolay öğrenirsin
PHP ve Java Script bence.
Fotoğraftaki sen misin
Php odaklan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?