- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eşit ağırlık mezunu birisi sayısaldan sınava girerse elektrik-elektronik mühendisi olabilir tabii ki ama fizik, kimya ve biyoloji de çözmesi lazım diye biliyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır. Elektrik elektronik mühendisi olabilmen için elektrik elektronik mühendisliği okuman lazım oda sayısaldan alıyor.
06 Yorumla- +1 yıl
2 cevap gelmiş biri olursun yazmış sende bunu yazmışsın şimdi hanginizin doğru söylediğini nasıl bilicem?
- +1 yıl
Kendi başıma sayısal derslerine çalışırsam bölümü kazanabilir ve mezun olabilirmisim
- +1 yıl
Ben eşit ağırlıkta mezun oldum ama en az 1 yıldır ne olmak istediğime karar veremedim
Çalışırsan olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılMstematik iyiyisr yaoar ama sunu diyim ben 2 yillik gemi okuyorum tyt ile girdik matematik dersinde dgs sorulari cozuyoduk fizik cok zorluyodu muhemdislikte daha agirdir ona dikkat et
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi bebek düşmeyi görmeden kalkmayı ve yürümeyi görmeden koşmayı öğrendi? Yeterki imkansız olmasin zorluk aşılır
- +1 yıl
Benim dedigim syt mstematik baya agir bence ben meslek liseliydim 9 10 da fizik girdim hatta 1 dönem eksik koronadan dolayi yani temele bakiyo bu is
- +1 yıl
Bende başta meslek okuyorum çünkü ailem onu istedi okuldaki en çok bölüm isteyen bilişim vardı bende bilişim okumaya hak kazandım sonra kendimki Anadolu lisesine nakil aldırdım eşit ağırlıktan mezun oldum hedefi olan biri olsaydım sayisaldan mezun olurdum kendimi zorlamak istememistim
- +1 yıl
Keske bi meslegi dusunup oan goee holjm secseydin
+1 yılElektrik elektronik sayısal bölüm olduğu için tyt konuları aynı şekilde ama ayt de matematik ortak fizik kimya biyoloji çalışman gerek diğer türlü olamazssın
10 YorumlaSayısından girmen gerek sınava sayısal yaparsan olabilirsin
00 YorumlaHayır olamazsın mümkün değil
012 Yorumla- +1 yıl
Neden peki?
- +1 yıl
En az 1 yıldır ne olsam diye düşünüyorum kendime meslek seçemedim sonunda bu meslek aklıma yattı sıkı sıkı ders çalışmayı göze aldım ama ne yaparsam yapayim sayısal mezunu olmadığım için bu mesleği edinemeyeceğim doğru mu anladim
- +1 yıl
Yani kendi başıma sayısal çalışcam sınava sayisaldan gircem ve bu şekilde kazanma şansım bu mesleği edinme şansım var mı
- +1 yıl
Tabikide evet. sordugun soru yanlış anlaşılıyor esir ağırlık mezunu biri muhendis olabilir mi diyordun eğer gider ayt sinavinda esit ağırlık derslerini ( edebiyat, mat, tarih, coğrafya, felsefe, din) çözersen esit ağırlık bölümünden puan geleceği için muhendis olamazsın ama sayisal derslerine çözerken o alandan puan geleceği için gidersin
- +1 yıl
Hayır mezun oldum yemek sanayisinde ise başladım ne olmak istediğime bir türlü karar veremedim zamanım boşa gitsin istemedim en azından bir işte calisip para kazanırım meslek secene kadar diye dusundum
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim aradığım cevabi verdiniz içimdeki umut ve heves yok olmadı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 506 cevap paylaştı. Olmuyor diye biliyorum
00 YorumlaSayısalla oluyo
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
+1 yılOlursun
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026