Sözleşmeli olarak başlayacağım ama ileride başka ilde yaşama planım var kadroya geçtiğim taktirde tayin hakkım doğuyor dendi istediğim şehire açığa göre başka kurumlara da geçebilimişim bilgisi olan Ayn durumu yaşayan var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üniversitede kadroya memur olarak geçmek, ilgili üniversitenin yönetmeliklerine ve Devlet Memurları Kanunu'na göre gerçekleştirilir. Bu durumda, üniversitenin personel yönetmeliğine göre nakil veya tayin işlemleri yapılabilmektedir.
Ancak, nakil veya tayin işlemleri belirli şartlara bağlıdır. Örneğin, nakil işlemleri genellikle aynı unvan veya benzer bir unvana sahip farklı birimler arasında gerçekleştirilirken, tayin işlemleri genellikle üniversite dışındaki kamu kurumlarına veya başka bir üniversiteye geçmek isteyen personeller için uygulanabilir.
Nakil veya tayin işlemleri, personelin yer değiştirmesi gerektiği durumlarda uygulanır. Ancak, her durumda nakil veya tayin işleminin yapılabileceği garanti edilmez. Yönetmeliklerde belirtilen koşulları sağlayan personellerin nakil veya tayin talepleri değerlendirilir ve üniversitenin ihtiyaçları, personelin niteliği ve diğer faktörler dikkate alınarak karar verilir.03 Yorumla
Soran+1 yılEş tayini olur mu hocam
Soran+1 yılMerhaba hocam yönetmelikte belirtilen koşullar demiştiniz bunlar nelerdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversiteler, belediyeler çakılı kadrolardır, tayin hakkı yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadroya geçildikten sonra memur oldugun için tayin oluyor
Keşke olsa ben bu verilen kadroyla yer değişikliği yaparım sanıyordum ama nafile. Referansın varsa her şey mümkün yoksa ne istiyorsanız rektörün inisiyatifine bırakılmış durumda :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnide memur nasil oluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHer üniversite kendi siteleri üzerinden ilan yayımlıyorlar bölümün kpss puanın uyarsa başvuruda bulunuyorsun tek memur değil destek personeli teknisyen teknisyen mühendis vs de alımlar oluyor
Cevap sahibi+1 yılBu ilanlari nereden takip ediyoruz?
Soran+1 yılİnstagramdan işin olsun ve kamu personeli ol sayfalarından
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversitede kadroya memur olarak geçilince nakil ya da tayin oluyor değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat