Matematik bölümü okuyorum derslerde gerçekten çok zorlanıyorum sizce geçiş yapmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMatematik alanında zorlanıyor ve adepte olamıyorsanız, kendinizi bu bölümde okumak için zorla tutmanıza gerek yok ki? Hem matematik, hemşirelik karşılaştırması yaparsak eğer, hemşirelik alanında çok daha fazla iş avantajı vardır. Mezun olduğunuz zaman, mesleğiniz üzerine rahat iş bulacağınızı düşünüyorum. Size tavsiyem, kendinizi zorlamadan bence geçiş yapın derim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu, tamamen sizin ilgi alanlarınız ve yeteneklerinize bağlıdır. Hemşirelik, sağlık sektöründe çalışmak isteyenler için faydalı bir bölümdür. Matematik, matematiksel becerileri olan ve matematiksel analiz yapmayı sevenler için uygun bir seçenektir. Hangi bölümün size uygun olduğuna karar verirken eğilimlerinizi ve kariyer hedeflerinizi düşünmeniz önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence seviyorsan bırakma. Her bölümün zorluğu var hemşirelik de kolay bir bölüm değil. Yorumlarda matematik boş bölüm, bir şey çıkmaz gibi cümleler geçmiş.
İş bulma açısından kolaylık istiyorsan hemşireliğe geçiş yapabilirsin ama sadece buna bakarak karar verme derim.Hemşireliği çok isteyerek seçtiği halde iş hayatında mutsuz olan çok insan var. İyi düşünmek gerek, herkesin yapabileceği bir iş değil çünkü. Hem çalışma şartları zor hem de çok sabır istiyor, sevmeyen birinin bu işi yapması ona işkence gibi gelir.
Okurken zorlansan da matematik mezunu olduğunda iş bulursan sonrası hemşireliğe göre daha rahat olur düşünüyorum.
Hangi bölüme ilgin varsa o alanda ilerlemen senin için daha doğru olur. O alanda kendini geliştirirsen fırsatlar yaratabilirsin.10 Yorumla
+1 yılMatematik öğretmenliği... Ortaokul hocası olursan LGS destek için özel derslerle her yıl yeni bi ev alırsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBölümüm öğretmenlik değil ve lise öğretmeni olabiliyorum formasyonla
- +1 yıl
Yani, eğitimci ile saglıkçı arasında gelecek planı ile alakalı fiyat farkı yok ( maaş ve kariyer olarak ). İş bulma alanları da aynı kısıtlılıkta ya da bollukta.. Sadece eğitimcinin sosyal yaşam kalitesi daha çok. Yani yine bir adım önde! ( ortaokul matematikçi tanıdıgım var, adam karı-koca bildigin füze takmış durumdalar, bankalar peşinde koşuyor :) ).
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 768 cevap paylaştı. Matematik bölümünden bi şey çıkmaz. Matematik öğretmenliği bölümü olmadığı sürece. O yüzden hemşirelik
00 Yorumla
+1 yılhemşirelik daha ii mat öğretmenliğinin ataması fazla yok
00 YorumlaArkadaşım son sınıfta 1. Sınıf olsam bırakırdım keşke bıraksaydım diyor sen de pişman olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMatematik mezunuyum isciyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBölümle alakalı işte degil misiniz?
- +1 yıl
Hayır bostayim
+1 yılMatematik daha havalı sanki
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHemşirelik oku daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılMatematik oku bankada filan çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle diyerek kendimi avutuyorum ama derlerimiz gerçekten çok zor
- +1 yıl
Biliyorum dersler çok zordur ama seviyorsan zorluğa katlanmak gerek
+1 yılTabii ki hemşirelik
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde pişman olmam dimi geçiş yaptığım için
- +1 yıl
Olmazsın, matematik bölümü tamamıyla boş bir bölüm.
+1 yılEvet yapmalısın
00 YorumlaHemsire
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik.
00 Yorumla
+1 yılHemşirelikte kolay değil
00 Yorumlaİlgilini çekiyorsa yapmalisin
00 YorumlaHemşirelik
00 Yorumla
+1 yılHemsire
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmatematik aşktir