Ben önlisans mezunuyum şu anda 25 yaşındayım ve bunu mühendisliğe tamamlamak istiyorum ama diyelim ki 26 yaşında üniversite kazandım ve 4 yılda bitirdim 30 yaşında olucam yani 30 yaşında tecrübesiz biri olarak iş bulabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı zamanlar hayat şartları insanları eşit davranmaz dolayısıyla elimizdeki birtakım fırsatsızlıklardan dolayı ve yaşadığımız şeylerden dolayı okuma gayretini geç elde edebiliriz ama bu hiçbir zaman için bir şeyleri başarmak adına engel değildir, bugün 80 yaşındaki insanlar bile okuma yazmayı sökebiliyor ya da belli bir yaştan sonra insanlar kur'an-ı Kerim okumasını öğrenebiliyor, dolayısıyla böyle şeyleri çok fazla kafanıza takmadan eğer imkanınız varsa güzel bir şekilde okumaya devam edebilirsiniz hiçbir şey için geç değildir ama önemli olan sizin elinizdeki imkanlar eğer okumayın ki yanınız varsa yaşınızı düşünmeyin insanların ne düşündüğünü önemsemeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, kesinlikle saçma değil. Herkesin eğitim yolculuğu farklı olabilir ve yaşın birçok faktörü etkileyebilir. Önemli olan, kişinin kendi hedeflerine ve amaçlarına ulaşmak için en iyi zamanını bulması ve araştırmasıdır. 26 yaşında üniversiteye başlayan birçok insan var ve başarılı bir şekilde mezun olmuşlar. Önemli olan, kişinin kendi eğitim hedeflerine ulaşmak için hazır olup olmadığıdır.
00 Yorumla
Umudunu kırmak istemem ama bence çok da kasma. Mühendisliği bitirdin diyelim bu kez de tecrüben yok diye bahane sunacaklar. O yaşa geldiğinde de evlilik vs. geç kaldım diye düşünmeye başlayacaksın iyice moralin bozulacak. Bence şu an hali hazırda bir işin var ve çok da mutsuz değilsen düzenini bozma bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik umurumda değil evlenmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılAlakası yok ayrıca konu bu değil uzatmayalım
- +1 yıl
Knk tekstil mühendisliği okunabilecek bir meslek mi
- +1 yıl
Bölüm mü *
+1 yılYaşın genç. Yerinde olsam imkanım varsa okurdum. Bir kere sosyal bir ortam üniversite. Yüzde 70 eğlence. Emin ol ileride o kadar eğlenemeyeceksin. İş ve para hususunu bilemem. Tamamen sana bağlı orası. Ama en güzel zamanların. Boş oturmaktan iyidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
28Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun olmaz iş bulursunuz. Okumanın yaşı yok hem 😊
00 YorumlaMühendislige tamamlayacaksan aldığın dersleri çıkar 4 sene değil 2 sene okursun 28 de is hayatına atılmak için çok geç değil hangi mühendislik?
00 Yorumla
+1 yılBelki is kuracan para olarak dusunme gelisim ya da merak duydugun icin bitirebilirsin ya da okurken bile calisirdim ben hatta arkadas mudurlukle baslamisti. O o bogazicinde okuyodu
00 YorumlaHayır, neden olsun. Lütfen öyle düşünme, okumanın gerçekten yaşı yok. İnsanlar 30 yaşında bile yeni yeni bölümler okuyor, hedefini değiştiriyor. Senin ne istemen önemli. Başarılar.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değildir. Hem stajyer olarak çalışa bilirsin ilk başlarda. Önemli olan senin çalışman ve istemen
10 YorumlaOku bence dgs ile gireceksen 4 yıldan kısa sürede biter muhtemelen üniversitede her yaştan insan var zaten baktın sarmıyor bırakırsın
10 Yorumla
+1 yılSu an 34 yasindayim muhendislik icin calisayim dedim. Ama calistigimdan dolayi derslere fzla vkit ayirmakda zorlaniyorum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Bence gayet uygun yaş benim sınıf arkadaşım emekli oldu hukuk fakültesine girdi ona göre sen süpersiniz
00 YorumlaValla ben açıkçası okula bıraktım ve okulun artık turkiyede ciddi meslek ilerlemesi yoksa hic bir seye yaramadığını defalarca gördüm o yüzden meslek okuldan daha önemli
00 YorumlaBizim sınıftada senin gibi birsürü var aklına takma başlayınca tez zamanda bitiyo. Ve r yıllığa tamamladıkları içinde çok memnunlar.
00 Yorumla
+1 yıl30 unda avukatlığa başlayan biri tanıdım adam bitirip sonrada dava almaya başladı :D
00 Yorumla
+1 yılBulamazsın adam akıllı bi işte kendini geliştir derim
00 YorumlaOkumanın yaşı yoktur yeni bilgiler öğrenmek her zaman güzeldir😊
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz düşünmen gereken tek şey istiyormuyum ben bu mesleği istiyormuyum gerisi teferruat.
00 Yorumla
+1 yılHayır saçma olmaz. Çünkü bu yaşlarda insan daha iyi algılıyor herşeyi. Şu an eğitime başlasam daha kolay kavrarım bende :)
00 YorumlaValla bende bu sene 23 yasımda önlisans muhasebe basladım hiç tecrübem yok ailem de izin vermedi çalışmama şimdi 24 girdim 25 de mezun olcam iş bulurum insallah, senin baslamak istedigin iyi bir bölüm o yüzden yaşa takılma bence
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yoktur. Hele ki 26 yaş gibi yolun başındaysan kaygılanmana hiç gerek yok. Adamlar 50-60 yaşında bölüm bitiriyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamliyosan 1. siniftan baslamiyosun yalniz. 2 ya da 3ten baslaniyo
00 Yorumla
+1 yılOkuyabilirsin ama dil öğrenip mühendislik braşına bağlı olarak programlar öğrenmeli kolayca iş bulup stajla okurken tecrübe kazanmanın yolunu bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılÖyle dusnme okuyacgin bölüme bağlı ve biraz azim yaparsa bir yıl da erken bitirrisin benm de o yaşlarda okumuştum bitirdim ve çok şükür ki kontenjana girdim atancm...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılYani istediğin bölüm ise geç değil oku
02 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim bölüm fakat bunun önemi yok sonuçta iş bulup çalışmak gerek
- +1 yıl
Geç değil okuyabilirsin
+1 yılİş bulursında koca belki bulamazsın :)
00 Yorumla
+1 yılhayir ya sacma falan olmaz ben hala okuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesiz olunca yaşa bakmıyorlar maalesef ama göze alırsan sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiç sıkıntı olmaz. Tadını çıkar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçma olsun hala çok geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı yaştayım ve ön lisansa daha yeni başlıyorum
00 Yorumlagec degil hayat senin kank istedigini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalık olmaz öğrenmenin yaşı yoktur. Bizim üniversitede 48 yaşındaki insanlar bile okuyor
00 Yorumlaİstediğin yaşta okursun, ne olacak?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılOkumanın yaşın yoktur
00 Yorumla
+1 yılYoo her yaşta okunabilir tabikisi de
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayata geç atılacaksın ama değer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşımda başlamıştım ben de mühendisliğe 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu benim öğretmenlik versiyonum
10 Yorumla
+1 yılBebeğim ne okucam nerede okucan
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde okuyacağımı bilmiyorum açıkçası ama elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım
- +1 yıl
Nerede
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz , yardır
10 Yorumla
+1 yılYooo
00 YorumlaOkumanin yasi yoktur okumani tavsiye ederimm
10 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılOkunanın yaşı yok bence
00 Yorumla
+1 yılHiç sıkıntı değil ya okumanın yaşı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç olur bence