Güncellemeler
+1 yıl
2 yıllık iş sözleşmesi yaptıklarını, ama bazı personeller ailelerinden ilk defa ayrı kaldıkları için Türkiye’ye geri dönmek istiyormuş böyle bir durumda oturum ve vize masraflarını bizden geri alıyorlarmış ( 1,5 aylık maaşmış) sonrasında sözleşme fes edilip dönebiliyormuşuz
Güncellemeler
+1 yıl
Restaurantların hepsi aktif şekilde çalışıyor şu an, internet sayfası ve Google da konul var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kim olursa olsun telefonda konuştuğun birine kimlik bilgilerini gönderme. iş görüşmesi ve alımı böyle olmaz.
Oturum ve vize işlemlerim için mecbur gerekli kimlik bilgileri fakat güvenemiyorum işte. Shop programıyla tc numaramın 2-3 hanesini silsem göndersem bakalım beni engelleyecekler mi? Denesem onları olur mu acaba
iş görüşmesine çağırmıyorlarsa dolandırıcıdır.
İyi de yurt dışı için iş görüşmesine nasıl gidilir ki? CV istediler doldurdum sonrasında dönüş yaptılar. Kafam aşırı karışık. Bir yanım gönder ne olacaksa olsun diyor diğer yanımda şüpheci. İnsanlar çok kötü maalesef :(
ilgili firmada çalışan birilerini bul ve onlarla konuş
Qatardaki gerçek restauranta Whatsapptan mesaj gönderdim fakat dönüş sağlamadılar. 2 restaurantta böyle bir restauran var ama beni arayan gerçekten onunla mı ilgileniyor orası muamma
internette ve linkedinde restoranı ve çalışanları araştır. Whatsappa kim bakıyor senin yazdığını anladımı anlamadımı bilemezsin
Whatsapp Qatar numarası ile ve internette yorumları var böyle bir restaurant var ve çok sevilen bir restaurant Doha’da. Fakat ilgilenmediler. Akşamdan beri araştırıyorum kötü bir şey çıkmadı ya güvenilir ya da iyi saklanmışlar
dediğim gibi orada çalışan birilerini bulmadan emin olamazsın. Bu durumda karar sana kalır
Linkledn’den 10 yıl çalışmış birini buldum orada, onunla iletişim kuracağım tabii benimle konuşursa
şansını dene tabiki
ilgili firmanın bilgilerini öğrendinmi. arayan numarayı google de bir araştır istersen
Araştırdım bir tane restaurant İK’sıyla arıyor. Daha önce Türkiye de şubeleri varmış kapanmış ve katarda da şubesi gözüküyor.
yani yinede iyice bir araştırmak lazım
Polise gitsem numaranın sahteliğini ve doğruluğunu teyit ederler mi
evet. böyle bir durum geldi başıma. emin olmak istiyorum yardımcı olurmuusunuz diye sorarsan yardımcı olurlar
Çok teşekkür ederim
bol şanslar
Polis böyle bir şeyle ilgilenmez.
Noter den bütün işlemler için vekalette ver istersen.
Sen nesinde sana katar dan teklif gelecek
Turizm otelcilik mezunuyum Erasmus projelerinde yurtdışında eğitim aldım, gitmeyeceğin otellerin şefliğini ve müdürlüğünü yaptım? Başka bir sorun var mı?
Giremeyeceğin otellerin *
Ha ha ha ha. Benim girdiğim otellerde sen bulaşıkci bile olamazsın. Haydi uza simdi
WĞWPELDPELDPWLDPDPF AYNEEEENNN KANKA
Hayırlısı senin için. Dikkatli ol
O konuda benimde bilgim. yok
gönderme bence
Para talep etmedi sadece kişisel evraklarımı istedi, vize için gerekli zaten ama bilmiyorum bir yanımda tuhaf hissediyor kuruntu mu yapıyorum acaba