Harita Ve İnşaata hep merakım vardır Harita Ve Kadastro Nasıl bölüm okunur mu onun yerine Sağlık mi okumalıyım fikir verebilirmisiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bu bölüm yerine düz mühendis ola bilirsin bence çokta yani prestijli bjr ihtisas değil.. sağlık zaten sorulmaz tem mesleklerden 1 adım öndedir sağlık sonra by teknoloji işleri gelir mühendis falan ve yanı ilede hukuk, polisiye falan
12 Yorumla
Soran+1 yılAyt hiç yok mühendisliği kazanamam onun yerine 2 yıllık okuyup Dgs dusundum
- +1 yıl
Hmm anladım
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle Harita ve Kadastro bölümü hakkında bir bilgi vermek istiyorum. Harita Kadastro; İmar, yol, sulama, baraj ve bunun gibi önemli projelerin alt yapılarını planlar, çizer, uygular. Mühendisler ve çalışan işçiler ile irtibat içerisinde olurlar. İş olanakları bakımından daha önce iyi olduğunu duymuştum. Fakat bu işin içinde olmadığım için, güzel bir bölüm olduğunu sadece belirtebilirim. Hedefin bu alan ise, muhakkak hedeflerinde ilerlemeni tavsiye ediyorum.
Sağlık sektörü daha ön planda. Hem önü açık, hem iş imkanları daha fazladır ve açıkta kalma oranı daha düşüktür. Bu yüzden sağlık her şekilde sana avantaj sağlar. Kişisel hastane işlerini bile rahat yürütübelir, meslek üzerinde çok güzel bir şekilde hareket edersin. Hakkında hayırlısı ne ise, o olsun...12 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bir uygulaamda onu okuyup mesleğini yapan birisiyle tanışmıştım. Ama işimi sevmiyordum mütahitlerle falan uğraşmak istemedim. Dedi açıkçası egoist kendini beğenmiş insnalardan sıkıldığını vs söyledi. Şua almanyada fırıncılık yapıyor 😅.
00 YorumlaZor ama güzeldir ilgin varsa
16 Yorumla
Soran+1 yılİlgim var peki Sağlık bölümle yerine okunur mu
Soran+1 yılTabi apayrı da şöyle bak 2 yıllık bölüm olarak hangisi okunur
Soran+1 yılSağlıkta hangi bölüm mantıklıdır 2 yıllık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın okuma işsiz kalirsin ben haritaciyim
18 Yorumla
Soran+1 yılTeknikermisin
Cevap sahibi+1 yılEvet. Asgari ücretin altında çalişiyorum yillardir
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılDgs düşünüyorsan elektrik falan oku. Harita mühendisliği de ölü çünkü. Teknikerden farkları yok. Yazık edersin kendine
Soran+1 yılHiç bu kadar bilmiyordum ya aksine inşaattan daha iyi diye biliyordum ama böyle bir durumda olduğunu bilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılYa da en garantisi sağlik bölümlerini oku
Cevap sahibi+1 yıl
Hem mühendislik hem teknikerlik diplomasi olan biri olarak diyorum bunu. Oku falan diyenlere aldanma.
Soran+1 yılHaklısın kral Allah yardımcın olsun teşekkür ederim bu arada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler