Öyle yani. Bügün atıyorum 100 kargo geldi yarın be geleceği belli olmuyor 150 oldumu götn sıkışıyor bende ayrılmayı düşünüyorum bu aralar bir bahane lazım onla bunla takışıyorum genelde müdürlere sarıyorum İnter olunca pek ilerlemiyor tartışma
Hadi oturmayı boş ver la sürekli tepemde niye böyle yapmıyorsun niye şöyle yapmıyorsun işi yaptığım halde söylüyor bide sokarım parasina dahada gidenin oranın bütün masa sandalyesi go. tune girsin
Kendini benim yerime koy 1 günlük rutini anlatcam Sabah 8 kalkıyorsun aktarmaya gidiyorsun araçını yüklüyorsun şubeye geliyorsun indiyorsun tekrar araça yüklüyorn çarşının ortasında tek başına el arabasıyla dağıtorsun. Dar sokakları dağıtıyorsun 15 dk yemek molan. Şubeye dönüyorsun 20 yerden tekrar alım topluyorsun akşam arabayı sarıp aktarmaya bırakıyorsn sonra eve saat 7 11 saat ayaktasın söyle bana nesi güzel
Yaş 24 ve 2 senedir yapıyorum içimden ne eğlenmek bişey yapmak gelmiyor zaten zaman da olmuyor zaman olsa para olmuyor tek aktivite sigara içip müzik dinlemek kimseye zarar vermemek oluyor. Bu maaşlada evlenilmez aç kalırsın Allah yoldan ayırmasın bazen olur olmadık düşünceler içindeyim ailem olmasa 1 dk bile durmam hayatta o kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuryeyim ben kargo almaya gidiyorum oraya hangi fırma olduğunu söyle derecelendirdim
Bilmiyorum ki az önce gördüm ilanda firma ismi vermemiş
Tüm firma aynı işi yapmuyormu sonuçta
Toz ağırlık tempo. Gece mesai uyku düzensizliği. Soğuk. Bunlara hazır ol
Güzel yanı var o da gır gır şamata
Gır gır şamata varsa istediği kadar toz olsun aga
Çok fazla güç isteyen bir işmi peki
15 kg kadar kaldırman gerekir yüksek kilo da 2 kişi tutar
Anladım
Anlaşılan sen bu işin erbabı olmuşsun
Teşekürler
Tabi yani aktarmanın müdürüne kafa tutdum geçen bi bk yiyemedi İnter’ kuryesiyim xd
Ama kuryelikden rahat aktarma
EebMillette diyo tüm zorluğu kuryeler çekiyor
Öyle yani. Bügün atıyorum 100 kargo geldi yarın be geleceği belli olmuyor 150 oldumu götn sıkışıyor bende ayrılmayı düşünüyorum bu aralar bir bahane lazım onla bunla takışıyorum genelde müdürlere sarıyorum İnter olunca pek ilerlemiyor tartışma
La güzel iş aslında bırakıp hangi işi yapmayı düşünüyorsun
Yemin ederim sana bugün çay bahçesi vardı bir tane gittim adamın bizi bi si. mediği kaldı 12 saat çalıştım 2 dakika oturtmadi pi. c
Her yerim sızlıyor ya
Hadi oturmayı boş ver la sürekli tepemde niye böyle yapmıyorsun niye şöyle yapmıyorsun işi yaptığım halde söylüyor bide sokarım parasina dahada gidenin oranın bütün masa sandalyesi go. tune girsin
Kendini benim yerime koy 1 günlük rutini anlatcam
Sabah 8 kalkıyorsun aktarmaya gidiyorsun araçını yüklüyorsun şubeye geliyorsun indiyorsun tekrar araça yüklüyorn çarşının ortasında tek başına el arabasıyla dağıtorsun. Dar sokakları dağıtıyorsun 15 dk yemek molan. Şubeye dönüyorsun 20 yerden tekrar alım topluyorsun akşam arabayı sarıp aktarmaya bırakıyorsn sonra eve saat 7 11 saat ayaktasın söyle bana nesi güzel
Asgari ücret alıyorum deme sakın
Araçlı kurye tek başımayım 700 tl farkı var asgariden yemek parasında yediğim miktarı tutmuyor
Bu nasıl bir gençlik ya
Millet haksız değil hani yurtdışına gitmekle
Adamı kendi vatanından şehrinden soğutmayı başarıyorlar
Yaş 24 ve 2 senedir yapıyorum içimden ne eğlenmek bişey yapmak gelmiyor zaten zaman da olmuyor zaman olsa para olmuyor tek aktivite sigara içip müzik dinlemek kimseye zarar vermemek oluyor. Bu maaşlada evlenilmez aç kalırsın Allah yoldan ayırmasın bazen olur olmadık düşünceler içindeyim ailem olmasa 1 dk bile durmam hayatta o kadar
Üniversiteye gittinmi
Düşündüm ama yaş baya geç oldu
Bide paletli iş makinesi tecrübem var ama doktor yasakladı
Knka git harbi diyorum yaşı si.. ktir et
Ben gittim 2 yıllık part time çalışıyordum okula ortamı için gittim güzelce eğlendik özgürsün yap ne yapabilirsen
Ama eğlencem uzun sürmedi
1 yıl gittim mecburen bırakmak zorunda kaldım İzmir'e taşındık
Kırklareli de okudum uniyidr
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!