Kulağımın birinde işitme kaybı var fakat engel raporu verilmiyor diğer kulağım tam sağlam rapor da verilmiyor polis olabilirmiyim bir sıkıntı yaşamıyorum işitme konusunda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım benim genel olarak engel durumuna giriyor. Mesela benim erkek kardeşim asker olmak istedi. Fakat gözlük taktığı, ileri boyutta da göz numarası olduğunda dolayı, kabul etmediler. Hatta çizdirmek için doktora gittiğimiz zaman, doktor tarafından da onaylanmadı. Polislik şartlarında görünür yerde dövme yapılması bile engel durumuna girmese dahi, kabul edilmiyor. Bu yüzden işitme kaybı olman, sağlık kontrolünden olumsuz yanıt gelir. Polis olma hakkın şu an için yoktur...
02 Yorumla- +1 yıl
Ama raporluk bi durum olmadığını söyledi doktor birde sağ kulağım iyi duyuyor hani işitme cihazı kullanmanı gerektiren bi durumda yok dedi böyle bişey yani hiç mi ihtimal yok
- +1 yıl
Umarım polislik üzerinde belirtilen şartlardan geçersin o zaman. Yoksa sıkıntı eğer tamamdır..
En İyi Cevaplar
+1 yılAma olamazsın çünkü polislik raporunda her şeye dikkat ederler yüzünde belirgin iz bile olsa olamazsın fakat sen yinede şansını dene kararı onlar versşn
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Yüzde kaç duyma kaybın var. Önemli olan bu. Zaten yönetmelikte yazıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sol kulağım hiç duymuyor fakat doktor cihaz kullanmanı gerektirecek bi durum yok dedi sağ kulağım fazlasıyla iyi duyuyor sorun yaşamıyorum işitme konusunda raporluk bir durumda yok dedi rapor da olmuyor yani
Emniyet genel müdürlüğü sağlık yönetmeliğine bakabilirsin şimdi tam hatırlamıyorum ama gözde belli bir derece var kulakta nasıl oluyordu unuttum bu yönetmelikten bakıp öğrenebilirsin
00 YorumlaSağlıkta elenirsin muhtemelen ama bi dene. Belki anlamazlar. Söyleme doktorlara falan.
01 Yorumla
+1 yılMaalesef olamazsın
00 Yorumla
+1 yılSosis olursun
00 YorumlaSanmam
00 YorumlaZor elenirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi