öğretmenlerim marmara, hacettepe felsefe yaz diyorlar, önü çok açık diyorlar, sizce ne yapmalıyım?
felsefe bölümü okuyanların yorumları nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılAhahahah SEnı kandırmıslar canım Felsefe'nın işi Bitti :)) Felsefe Okuyan bırısı GEcen seneye kadar devlete atanamasada Formasyon alıp Ozelde dersanede ogretmenlık yapıyordu ama artık Pedegojık formasyon kaldırıldıgı ıcın Sadece Unv Egitim Gorevlısı Ya da O Dalın bılım adamı olarak kalıyosun Yanı bostasın butun felsefe okuyanlar unv egıtım gorevlısı olmak ıstıcek onu kapandı su yenı sıstemı bılmıyenler lutfen yorum yapmasın mılletın kafasını karıstırmasın
20 Yorumla
yazarken kolay okurken zor gibi geliyor şahsen felsefe eğitimi almadım ama felsefeye derin ilgim var ve pekte kolay olduğunu söyleyemeyeceğim bu kadarı bile kolay değilse okulu zor olmalı :):)
03 Yorumla
Soran+1 yılokuması kolay asıl kuzen okuyor yazması zor:):)
Soran+1 yıle tamam anladım ben de bence yazması zor karar vermesi zor okuması kolay dedim
+1 yıltahammül edebilirsen çok zevkli bi bölüm
özelde çalışmak istiyosan sosyoloji daha iyi. isim için dediğin okullar iyi ama en iyi eğitim ege ve sivas cumhuriyette.hatta en çok prof olan bölüm cumhuriyettir.
ya da pdr oku kurtul gitsin10 Yorumla
+1 yılMarmara'da felsefe yok diye biliyorum :) Ayrıca ne gibi önü açıkmış merak ettim doğrusu.
24 Yorumla
Soran+1 yılvarmı yokmu bilmiyorum hocalar dedi işte buralara bak diye.önümzdeki yıllarda en çok ihtiyaç felsefe öğretmenliğine olucakmış öyle diyorlar
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya :) Okuyorsan oku tabi ama önü parlak falan değil. Dershane hocaların aman kazanmadı olmasın dershanemiz çok kazandırsın diye yapıyorlar onu inan bana. Felsefe okuyabilmek için bölümü sevmen gerekiyor. Gelecekte bu bölümden para kazanmak için değil. Sen yine oku. Daha sonra kendini geliştirmeye bak.
Soran+1 yılteşekkür ederim bilgilerin için..haklısın
- +1 yıl
Bu eleştiriyi sana Felsefe okuyan biri olarak yapıyorum. Eğri otursan da doğru konuşmak gerekir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Felsefeyi bu kadar aşalıyorsunuz çünkü beyniniz yetmiyor anlamaya. şu dünyaya koyun gibi geldiniz ve öylede gideceksiniz sadece kendi bildiğiniz. gözleriniz kör eğer para kazanamıyorsan zengin olamıyorsan okuma mantığı. bazen herşey para değildir zengin koca ya da kadın bulmak sizin gibi insanların tek amaçı.
180 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfelsefe yerine sosyoloji yaz bence hatta puanın psikolojiye yetiyorsa hiç durma. bir tanıdığım ankara üni felsefe mezunu malesef yıllardır işsiz bi arkadaşımda iş olmadığı için hacettepe felsefeyi bıraktı yinede sen bilirsin. felsefe önemli bi bilim dalı ama bizim ülkemizde kıymeti yok sadece dersnelerde rehberlikçi olursun en fazla
00 Yorumla10 yıl sonrası içi.n birşey diyemem ama şu an bıtırsen işsiizzsin..
00 Yorumla"Felsefe çamura batmış bir eşektir ve filozof da onun anırtılarıdır"... boş bir bölüm
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yani
yalan yanlış bilgi . iş alanı yokkk . önüde hiçbirr zaman acık olmadı olamazda :
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohaa ne zaman açıldı felsefenin önü ben ist.üni.3.sınıf öğrencisiyyim bize niye sölemedi prof.falan. valla iş falan yok felsefede çünkü çapı belii 2500 yıl öncesini ezberliyorsun.kesinlikle tavsiye etmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver sen onların dediklerini günümüzdeki felsefe anlayışı eskiye göre cok farklı adamı dinden döndürürler..ayrıca önü falanda acık macık değil o kadar yüksekse puanın ne bölümler var yahu..pdr seçebilirsin asıl onun önü cok acık
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net bir şey söyliyim devlette bir şeyin yok ,özel sektör de gideri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfelsefe bencede çok güzel bir bölüm ama iş bulunmuyor ki :S
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bölümü hala anlamadım ben yahu. Dershanede öğretmen olmaktan başka bi' işe yarıyor mu o meslek?
11 Yorumla
Soran+1 yılkpss kazanırsan felsefe öğretmenliği yapıyorsun liselerde bi de kültür bakanlığı milli eğitim bakanlığı kültür,eğitim birimlerinde çalışıyormuşsun
+1 yılHocaların her dediğine inanma sen..
00 Yorumladiplomalı hıyarcı olursun valla.
10 Yorumlaİş imkanlarını düşün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Felsefe bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Felsefe bölümü okuyanların yorumları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat