+1 yılÇocuk gelişimi eğitimi lisans mezunuyum. Ön lisans mezunları, kpss yaparak kendi alanında memur olma şansı yoktur. Ancak lisans tamamlayarak, kpss sınavına girip kendi alanları içerisinde atanabilirler. Ön lisans kpss iki senede bir defa olduğu için, düz memur olarak ancak atanma şansınız olur. Siz lisansa tamamlamaya çalışın derim. Lisans tamamlayıp, kpss sınavına girin. Ardından tercih sizin ister hastane üzerinde çocuk gelişimi uzmanı olun, isterseniz de formasyon alarak liselerde bölüm öğretmenliği yapabilirsiniz veya çocuğu barındıran her yerde memur olarak çalışabilirsiniz. Hayırlısı olsun güzel meslektaşım...
123 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Düz memur olarak hangi imkânlar sahip olabilirim?
- +1 yıl
Şu an için aklıma gelen bir büroda personel olarak çalışabilirsiniz. Ayrıca kpss sınavından aldığınız puan sayesinde kılavuzdan bakarak tercih yapmanız gerekiyor. Sizin için hangi alan uygun ise, puanınızda yetiyorsa ona göre seçim yapacağınız alanda ilerleyebilirsiniz..
Rica ederim. İyi günler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn son 2022 yillinda destek personeli olarak bakıcı atanmıştır onun dışında olmadı lise mezunlari bile bizden daha fazla şanslı ben lise mezunuyken atama yoktu bakıcı olabilmek için bile üniversite okumak şartı vardı şimdi ise boş oldu
10 Yorumla
+1 yılOnlisans cocuk gelisim okuduktan sonra kpss den girsem atanabilir miyim yoksa dgsyle lisansa tamamlamaya çalışsam vakit mi kaybetmiş olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzel öğretmenlik yapabilirsin
Soran+1 yıl@mrvakylll dgsyle lisansa tamamlicam çünkü önlisans da iş imkanı yok
Alanında olman zor olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. Dayısı olan oluyor maalesef😑
22 Yorumla
Soran+1 yılDekan dayım var ama yapmaz ya güvenmiyorum
+1 yılVar
Ama düz memur02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani