Tyt netlerim 25 30 arası Polislik içinde en az 45 50 gerek sınava kadar yapabilirmiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki yaparsınız yani 45-50 net yapmak zor bir şey değil ama biraz çalışmanız lazım. Şu dakikadan itibaren gününüzü verimli bir şekilde değerlendirmeye çalışırsanız yapacağınızı düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için evet bencede haklısınız yapılabilecek bir Net 45 Net benim asil sorunum temelim yok o yüzden tyt bile yapamıyorum ama umarım son zamanda 45 Net yaparak arttiririm
- +1 yıl
Sosyal kısmı kolay oluyor mesela. Benim hocam youtube kanalını takip bile etseniz yeterli olur.
Soran+1 yılYeni yeni az da olsa artıyor Sosyal bakalım
En İyi Cevaplar
+1 yıl3 ayda polislik kazanmak sizin elinizde olan bir şeydir. Polislik aman aman çok fazla bir puan ile giriş istemiyor. Sizde araştırma yapmışsınız zaten 45-50 net yeterli olacaktır. Belirli seviyeye kadar getirmişsiniz. Çalışmalarınızda hız kesmeden devam ederek ilerlerseniz, ayrıca son 1 ay kala deneme odaklı sürecin içinde giderseniz, kazanabilirsiniz. Her şeyden önce kendinize hep güvenin, güven sizinle olsun. İnancınız kazanabilirim konusunda hep pozitif yönde olsun. Zihninizi asla negatif düşünceler ile doldurmadan, çalışmalarınıza yüksek enerji ile devam edin. Hayırlısı olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur..
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
Tabiki yaparsın zaten polislikte zor olan şey mülakatlar
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
+1 yılBenim okdr beyinsiz tanıdığım kazandı sen Hayli hayli yaparsın sadece sıkı bir çalışma bide mülakat önemli
53 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya netlerim artmıyor o yüzden biraz sıkıntı
- +1 yıl
Hangi konularda zorlanıyorsan ona ağırlık ver
Soran+1 yılTürkçe de yapabildiklerimi yanlış yapıyorum mat Fen neredeyse hiç çözüyorum
İnşallah yaparsın sen sadece çalışmaya bak kardeşim Gerisi Takdiri ilahi
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda viyana kapılarına bile dayanırsın
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂eyvallah
+1 yılÇok çalışırsan kazanırsın
10 Yorumla
+1 yılkazanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
+1 yılEvet kazanabilirsin.
11 Yorumla