Eğitim & Kariyer Lisede sayısal mıydınız, sözel mi? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yoksa dil ya da eşit ağırlık sınıfı mı? Sen kesin eşit ağırlıktın evet evet bildim. :D Lisede sayısal mıydınız, sözel mi? Cevapla Lise Soruları Sayısal Soruları Sözel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Sözel 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Liseye gitmedim sanayi meslek lisesi sayılıyorsa ne sayısal ne sözel 12-13 anahtar 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sayısalcıydım eğlenceli geliyordu bana 1 0 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bildin 1 9 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bildimm oley dsf Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl Tebrikler Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ödülüm nedir xd Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl 🌸 Al ödül Yorumla 8matador1180 +1 yıl gerçeği yok mu :) Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl Pahalı knk ya Yorumla 8matador1180 +1 yıl E olsun hediye bu kırk yılda bir sonuçta Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl Yiok Yorumla 8matador1180 +1 yıl Okey Yorumla
YūkoYūko Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sayısal 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hmm söyle o zaman 3+5 xd Yorumla YūkoYūko +1 yıl 8. Ödülüm nerde? ^^ Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ne istediğine bağlı xd Ne istersin? Yorumla YūkoYūko +1 yıl Kinder çikolata Yorumla 8matador1180 +1 yıl Tamamdır hallederiz onu o dert değil xd Yorumla
Marsli_kizi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Dil 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl which language sdfg Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sayısal. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sözel
Liseye gitmedim sanayi meslek lisesi sayılıyorsa ne sayısal ne sözel 12-13 anahtar
Sayısalcıydım eğlenceli geliyordu bana
Sözeldim matematikten ne anlarım
Bildin
bildimm oley dsf
Tebrikler
Ödülüm nedir xd
🌸 Al ödül
gerçeği yok mu :)
Pahalı knk ya
E olsun hediye bu kırk yılda bir sonuçta
Yiok
Okey